• Anonym (2)

    Biomamman ringer hela tiden!

    Det var jag nr 2 igen, som skrev ovanstående inlägg som svar till dig TS. Och jag håller tummarna för att ni ska lyckas få bukt med det här hos er också!

  • Anonym (2)

    Usch, knivig sits för er TS! Hon kommer med största sannolikhet att bli upprörd igen om ni tar upp det, men försök att sätta er över det. Kanske kunde ni lägga upp det på den bogen att det är nervöst för barnen att hela tiden känna pressen att ringa och uppdatera mamma? Och tillägg att det måste ju vara stressande även för henne. Jag vet att det är en balansgång på slak lina. men kunde ni inte säga till mamman att från och med nu så är det barnen som får ringa till henne, när de är hos er? Och sedan sätta er ner med barnen och förklara för dem att "nu är ni hos oss, mamma har det bra hos sig.Ni behöver inte ringa henne härifrån om allt möjligt, vi finns här för er nu. Man kan ju ringa och säga god natt eller berätta om något speciellt roligt/spännande hänt, annars ses ni ju nästa vecka."
    Bara ett förslag och lite pepp till dig TS:

  • Anonym (2)

    Zaria och ni andra; ja, det är nog huvudet på spiken, att det är mammans eget behov att ringa. jag var ju som sagt själv en "telefonterroriserande" biomamma. Och med facit i hand så vet jag idag att det mycket för min egen skull jag höll på sådär. Tror att det ligger så mycket bakom 8som kan vara svårt att erkänna för sig själv!); en liten dos bitterhet över att exmannen gått vidare, man vill inte heller att barnen ska börja trivas hos sin bonusmamma mer än hos sig själv - rivalitet alltså. Och känslan av att inte vara behövd...Ja, en massa komponenter som man förnekar inför sig själv.

Svar på tråden Biomamman ringer hela tiden!