• gilmore0

    ni som kan det här med orber

    Jag satt o kollade igenom bilder från julafton förra året som firades hos svärmor. Svärmor sa att det var något skumt med den lägenheten o på nästan alla bilder är det så kallade orber på!
    Ni som kan detta bättre än jag, är det här orber?!?!
    Bilderna finns i mitt galleri under orber!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-12-04 15:32:59:
    När jag berättade för svärmor om detta blev hon glad! Ingen har trott henne när hon sagt att det är något övernaturligt i den lägenheten. Hon tror stenhårt på detta. Att tilllägga så ser man många orber i hennes sovrum i bilden som är tagen från vardagsrummet mot sovrummet. Enlig henne så spökade det mycket i just sovrummet. Detta ser man på bilden som heter i sovrummet. Tack för alla svar!!!

  • Svar på tråden ni som kan det här med orber
  • Polgara

    Frantic: Ja jösses ja! Nog är jag pedant men inte SÅ pedant.

  • gilmore0

    Nu var jag ju faktiskt intresserad av vad andra hade för teorier där av anledningen till varför jag startade tråden. Och ja jag vill gärna tro att det INTE ALLTID är dam, smuts osv.


    Japp och det är väl precis det som är den springande punkten i dessa trdar. Även om folk frågar "vad tror ni att det är" t.ex så
  • gilmore0

    Nu var jag ju faktiskt intresserad av vad andra hade för teorier där av anledningen till varför jag startade tråden. Och ja jag vill gärna tro att det INTE ALLTID är dam, smuts osv.


    Frantic skrev 2007-12-04 16:15:10 följande:
    Japp och det är väl precis det som är den springande punkten i dessa trdar. Även om folk frågar "vad tror ni att det är" t.ex så är det inte säkert att vederbörande är ett dugg intresserad av vad det faktiskt är, utan man VILL TRO, på något som man egentligen vet inte stämmer. För att det är spännande, kusligt och mysigt.
  • Polgara

    LillaMalin: wow!!


    R Franklin: Ja det är det kanske..jag skrev blixten men jag kommer inte ihåg om den verkligen tog kortet med blixt..den ställer ju in sånt själv om det behövs.

  • LillaMalin

    Jag knäppte 8 kort efter varann och det var bara på detta som det vart så.
    Typiskt såklart då det var det bästa kortet annars

  • Polgara

    LillaMalin:Ja så var det för mig idag..tog massor på raken och bara 1 som det blev en orb på!

Svar på tråden ni som kan det här med orber