Inlägg från: Anonym (f) |Visa alla inlägg
  • Anonym (f)

    BDSM Vad tycker tjejer om det?

    jag tänder på det, på att BLI dominerad.. tänder inte särskilt mkt på att dominera.

  • Anonym (f)
    Lea the first skrev 2007-12-06 16:20:07 följande:
    Det kan jag känna igen mig i - men jag vet liksom inte tillräckligt för att kunna säga till vilken gräns jag är beredd att gå ... känns ibland så tillgjort oxå med sambon om han tar tag i håret eller liknande ... (e ju bara för att han vet att jag tänder på det då)Anonym (f) skrev 2007-12-06 16:17:57 följande:
    jag blir skitkåt om min sambo dominerar mig, tar mig hårt i håret, brottar ner mig, spankar mig eller snackar på ett dominant sätt till mig. Gränsen nås när han gör det fast utan någon omtanke eller ömhet i sig, då skulle jag tända av. Är en djäkla skillnad på sexuell dominans, å dominans för att trycka ner sin partner som människa.. den senare har jag upplevt i en relation, det kallas psykisk och verbal misshandel, fysisk misshandel om dte övergår i slag. Men att min partner tänder på mig, och leker dominant med mig, gör mig bara kåt. Vi har en regel som säger att om jag inte tycker om det han gör så ska jag säga "stop", inte "nej", frö det kan jag säga i lekarna utan att mena just nej.. säkerhet är viktigt, så att ingen blir skadad. Inte för att vi är så aktiva med sånt här just nu, han verkar inte så sugen på sex alls, så det blir inget.

    Men annars är han faktiskt den första som verkligen har dominerat mig, på allvar, inte bara som ett trist rollspel, där dom säger repliker, men inte känner något i det hela.. han har int varit så sugen på det först, för han var rädd att han skadade mig på nått sätt, eller att det var sjukt. Men sen började han tända till lite själv, när vi skojade om det, å nu har jag märkt att han visst det blir skitkåt av det.. tror att han är en person som skulle bli skitkåt på att dominera mig fullt ut, men det får väl ske stegvis.. om vi väl börjar ha sex igen, dvs.
Svar på tråden BDSM Vad tycker tjejer om det?