Inlägg från: Anonym (tjej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tjej)

    BDSM Vad tycker tjejer om det?

    Jag fick kontakt med en kille på nätet som var dominant och efter långa samtal så bestämde vi datum för att ha en BDSM session. Jag hade innan jag träffade denna kille aldrig varit varken intresserad eller tänd på BDSM, men ju mer vi pratade om det dessto nyfiknare blev jag.
    Den första "session" inleddes med att jag fick kryssa i på ett papper vad jag tyckte verkade spännande att testa på vi skrev båda under på pappret för att vi båda skulle känna oss trygga. Precis som innan sagt är det viktigt med regler, tex att ha ett säkerhets ord för att avsluta leken samt ev färgkoder för att visa vad som känns ok eller mindre roligt.
    Det var nog den roligaste och mest sexuellt utvecklande erfarenhet jag haft änså länge. =D Dock var han väldigt försiktig och frågade vid varje lek om allt kändes bra och om vart på "smärt skalan" jag var etc. Det var kanske inte så dominerande att höra när man är yr av kåthet å vill att han ska fortsätta hahaha.
    Så vi bokade en annan session och den var fantastisk! Vi visste mer vad vi gillade och kunde köra på lite mer. Jag kan varmt rekomendera klädnypor! Och för all del en hel vägg (Wall of Pain) med roliga attribut!! hehe.

Svar på tråden BDSM Vad tycker tjejer om det?