• Jeta

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    hur då menar du?

    Jag brukar ju inte påverkas så mycket när det gäller jobbet men detta känns så tufft! Men min kollega hade sagt att han skulle ha tolk med sig från den vanliga tolkförmedlingen men dem ville inte det för dem kände dem tolkarna och tyckte det var jobbigt att dem skulle få reda på deras problem och bakgrund liksom. Så han berättade för dem om mig och då hade dem blivit glada. Och jag känner inte att jag kan tacka nej liksom. Jag har ju sekretess och det har dem vanliga tolkarna också men jag har hört av andra vårdtagare om att tolkarna brukar prata med andra albaner om deras problem osv. Tycker detta är HEMSKT GRYMT!!! fyyyyy det är ju så kränkande och speciellt när man är i beroende ställning liksom

    Hoppas bara jag förstår vad dem säger. Jag brukar inte ha svårt att förstå kosovoalbaner men jag har nog svårare att prata tillbaka.

    Fam Ndreca skrev 2007-12-15 16:35:47 följande:


    tror inte jag skulle klara av att lämna det på jobbet, skulle nog klura på det hemma med.. förstår du vad jag menar?
  • Jeta

    Men skit den serbiska låten som vann har molitva från Soni som sjunger den här låten Ndarja. Serbiskan har palgierat hennes låt


    shqiperi82 skrev 2007-12-15 16:44:24 följande:


    underbar låt!!!!!!!! en av de finaste på albanska!!!!! ndarja e ndar eller??? att skiljas/delas på????
  • Jeta

    hahaha hur ska jag tolka detta ? tyckte själv jag gjorde ett uselt jobb hahaha


    micorazón skrev 2007-12-15 21:50:42 följande:
    Godnatt tjejer!Supertrött idag!naten e mirë!Arijeta, Guuud vad du jobbad epå bra idag då! hihi Glöm oss inte bara...
  • Jeta

    hihihi tror msuse är på förlossningen och föder... usch stackarn!! men men en sööööt bebis kommer ju att titta ut

  • Jeta

    halloj på er jag har sooooooooooovit sov för första gången på länge till 11.30

    Greta Koci är från Albanien, hon är ju så ung och sjunger såå bra vad var det med henne??? har hon gjort nån bra låt eller??? eller skämt ut sig??

    mall tretur = mall betyder väl saknad och tretur betyder smällt!!

    Nu så ska jag STOR städa, har nästan glömt hur man gör? haha ne skojar bara så hemskt ser det inte ut!

  • Jeta

    jag tvättar oxå har grovstädat inför bajram och resan


    Albu skrev 2007-12-16 19:45:32 följande:
    haller pa o tvättar kläder nu..men har snart tvättat klart. Ska iväg pa besök hos mannens kusin strax. Vill se lilla bebisen igen
  • Jeta

    godmorgon allesammans jag är uppe tidigt och befinner mig på jobbet! Känner mig utvilad, glad och lycklig... kan det bero på att jag snart har semester???

    nedräkningen har börjat....

  • Jeta

    hihihi

    saknar med min sötnos, han är hos mamma ÄN! Får se han imorgonkväll. Passa på och njut om han sover, ta ett varmt bad eller nåt.

    Kul med shopping själv har jag haft massa telefonsamtal från arga anhöriga blääääää och senare idag ska jag ju på hembesök med kollegan och tolka.... får se hur det går med det!!

    Kram/Arijeta

    Fam Ndreca skrev 2007-12-17 08:38:22 följande:


    God Morgon!Gick upp med min man kl 6 för att få några minuter ensam inna lillen vaknar, nu 2,5 timme senare sover han fortfarande!!!!Vad gör man helt ensam på morgonen?? Känner mig vilsen.. FUnderade ett tag på att väcka honom men kom fram till att det var nog ingen bra idé iaf...Konstigt, när han vaknar tidigt känner jag bara SOV UNGE!!!!! Men nu saknar jag min lilla solståle och springer in och tittar på honom var 5e minut och tänker bara MEN VAKNA NÅN GÅNG! hahahhaha tur man inte är lite knäpp...ps, om allt går enligt planerna ska jag till IKEA och köpa soffan idag och dessutom plocka upp min bästaste vän som kommit hem en sväng från schweiz!!! Kan det bli bättre?!?
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!