Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Albu skrev 2007-12-17 20:39:27 följande:
    neee jag är inte gravid, har tezet nu..hahahahah
    vad betyder tezet????? eller menar du testat???
  • shqiperi82

    Är det någon som ska göra baklava till nyår? Det ska vi tror jag.... Det brukar de göra för nyår i Albanien vad jag hört, medan de i kosovo gör det mest för Bajram!!!!

  • shqiperi82

    Hej alla tjejer!!!

    Idag och igår har min mamma varit här och tagit hand om mina barn så jag har städat, strykt en MASSA tvätt och slagit in alla julklappar nästan. Igår var min syster här med sina pojkar och vi julpysslade och beställde ännu mer leksaker från www.hiko.se Det är en superbra sida med blilliga leksaker. Extra billigt när man bor nära Jönköping så man kan hämta grejerna på deras lager här!!!

    Visst blir det mycket julklapapr men det är ju såååå kul att se dem när de öppnar paketen!! Adrian ska bla få en bärbar DVD och målarstaffli (sån med dels griffeltavla och dels vit tavla), helikopter att köra ute m.m. och Mirela ska få docka och docksäng, sån spis från Brio (?) i trä som är dubbel med dels ugn och dels disk ho och så massa tillbehör till den.... osv oosv... Men det är ju så kul!!!!

    Jag komemr få en sån Elektrolux handdammsugare med skaft som sitter en liten extra handdammsugare på som man kan ta bort. Fattar ni??? ME LIKE!!!!

  • shqiperi82

    Petra: vad fick ni virus ifrån? Har ni inte anti-virus program?

  • shqiperi82

    När jag är här är ingen annan här... Vem skrev om en pakt? Tror ni har en sån mot mig med?

    Och vart är Jeta?

  • shqiperi82
    Trollmoren skrev 2007-12-18 17:59:20 följande:
    Goddag allihopa! Nu sitter jag här å glor igen! En snabbis! Städat heeeela lägenheten idag! Uppifrån å ner! Ska juh till sthlm juh å då måste man ha rent inför jul när man kommer hem! Baklava: Nej tack dels däeför att INGEN äter det! Det är en typisk sån sak Dinis stackars mamma står å kämpar med å INGEN äter sen-Urk!Pengar till släkten-NEJ!! Har aldrig skickat och KOMMER aldrig skicka.Pga det som våra äktingar i tråden säger-då KRÄVER de pengar och förväntar sej det sej! Jag har knappt så det går runt för oss här å kan defintivt inte skicka till andra. Enligt svenska mått mät så e jag INTE rik-utan medelklass å enligt albanska mått är de meddelklass där så varför skulle jag skicka?!Petra: Vad gör du på torsdag?Tänkte jag skulle kolla in en runda då! På väg till sthlm. Men du jag får inte plats med din vagn! Jag måste ju ha både din och adrians med mej plus sängkläder, madrass och kläder.... TRÅNGT!!!!
    Jag som ÄLSKAR Baklava!!! När jag gör så äts den upp snabbt!! MIn svåger skrattade¨åt mig när han var här för när vi hade gjort Baklava så tog jag fram det efter varje måltid, medan en annan kaka vi gjorde tog jag inte fram så ofta och den tog aldrig slut medan baklavan tog slut SNABBT!!!

    Ang pengar vi skickar inte varje månad utan bara paket vid nyår och när mina barns kusiner fyller år!! de säger att jag behöver albsolut inte göra det, men är ju sååå kul!!! Sen när vi åker dit så köper vi en massa presenter till dem men för att VI tycker det är kul! de skulle ju aldrig KRÄVA något av oss!!! Sedan skickar vi pengar någon gång ibland men det är när vi har pengar över och de ska göra något speciellt. men de har ALDRIG bett oss om pengar!!!!!

    Men skulle de behöva det när de är pensionärer så skulle jag absolut skicka om vi har råd alltså!!! men som någpn skrev man kan ju inte snåla järnet bara för att kunna skicka pengar dit!!

    Sen är det ju så att när man är på semester så unnar man sig ju mer än här hemma nästan med restauranger och köper saker och så och då tror kanske folk att man är jätterik. För vi tjänar ju mer än dem men det är ju dyrare att bo i Sverige än Albanien MINST sagt!!!
  • shqiperi82

    Är det inte någon av er som ger "nyårsklappar" till sina barn? det ger vi. Då är det från den albanska nyårstomten!! Sonen älskar det!!! han är så stolt över att han får paket två gånger!!! Sedan firar vi Jul/nyår i mellandagarna med våra kompisar med och då blir det mer paket... och på annandagen med alla mina kusiner.... ja, gud vad paket det blir. Vet inte vart alla saker ska få plats???

  • shqiperi82
    micorazón skrev 2007-12-18 21:04:48 följande:
    besim ska inte köra, har fått ett städjobb på natten, tjänar sjuuuukt bra!! OB tillägg hela natten u Så det blir dubbel lön..jobabrm ellan 18 o 01 Hemma hela dagen med oss sen Besim är duktig på SFI, har lärt sig en massa, prtar BETYDLIGT bättre nu än när han kom i somras. Men saken är den att dem låter honm inte börja i B gruppen trots att han är bättre än alla andra. De andra i gruppen kan INGEN svenska ALLS! Så taskigt tycker jag.... Besim pratar o förstår svenska helt... säge rbara typ "jag ska cyklar" istället för jag ska cykla.. såna fel.. inget värre!
    men varför måste han ha körkort för det jobbet?
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!