Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    20 dec skulle det stå!!!

  • shqiperi82

    Fam Ndreca skrev 2007-12-15 15:56:20 följande:


    nej, alla känner varandra mer eller mindre, de är en grupp för sakerna de har.. tycker att de är bättre...
    jag stör mig skitmycket på det. som att de skulle vara bättre mammor bara för att de köper märkesgrejer till sina barn. de försöker säkert kompensera för ngt annat tänker jag då!!!! de har ju jättebra kläder på hm, lindex, kappahl m.m. Här är det många som kör med Polarn och Pyret. De har ju tråkiga men dyra kläder... visst ngt plagg kanske man kan köpa men inte BARA det!!!! Esprit har jättefina kläder till barn men det är ju svindyrt!!!! Lägger hellre pengarna på ngt annat än kläder som de ändå snabbt växer ur! Kan ju vara kul med ett set finkläder i Esprit eller ngt, men inte för mycket!! Min mamma brukar köpa Esprit till mina barn och då tackar man ju bara och tar emot!!!!
  • shqiperi82
    shqiperi82 skrev 2007-12-15 15:57:17 följande:
    OK! Min sk hemlis!! Pratade med en kompis på msn en för några dagar sen och hon blev förvånad när jag kom in för hon trodde att min man redan var inne på msn. Hon hade pratat med en Florent, som tydligen hette kaso i eftrnamn som sa han var alban. Hon blev helt förvirra. Trodde det var min man men sen började han snacka med henne en massa. Hon frågade vad Annah gjorde dag, inget speciellt sa han då. Han hade det "Ani knaqu pra" skrivet på sin msn. Jag frågade er för jag ville veta omdet var en kosovo-alban eller en alban som skrivit till henne. Ingen som känner min man känner henne så jag fattar INTE hur han fått tag i hennes mail. Men kanske det var så att han hette Florent och hon trode att det var min man och frågade honom om han hette Kaso och var min man och så körde han vidare på det!! För den sa han att han hette ngt annat efternamn (albanskt)och kom från malmö. helt förvirrande. men hon blockade honom sen för hon fattade att han skojade... sjuka människor. men vet inte om han eller hon nmämnde kaso först för nämnde han det först så är det konstigt då det bara är vi som heter Kaso i hela Sverige i hela fall.... men kan inte fråga henne nu då hon åkt till polen där hennes sambo kommer från... ska fråga ut henne när hon kommer hem... hahaha... det var min hemlis det... besvikna... haha...
    wihi. nu citerar jag mig själv. bara så ni förstår alltså jag anklagar INTE min man för att ha pratat med henne!!! var ngn annan som skojade med henne!!!!! Läste igenom vad jag skrivit och det verkade kanske som det!!! haha.... men så var det inte!!!
  • shqiperi82
    Jeta skrev 2007-12-15 16:08:01 följande:
    hahahaha du är ju rolig!!! var bombsäker på att din man skulle få biljett
    p.g.a den första hemligheten menar du?? hahahahaha........
  • shqiperi82
    Jeta skrev 2007-12-15 16:08:01 följande:
    hahahaha du är ju rolig!!! var bombsäker på att din man skulle få biljett
    han får väl betala sin egen biljett!!!! hahaha...
  • shqiperi82





    en underbar låt!!!!!!!! en av de finaste på albanska!!!!! ndarja e ndar eller??? att skiljas/delas på????

  • shqiperi82
    micorazón skrev 2007-12-15 17:59:12 följande:
    vad händer hos er ikväll då? Själv sitte jrag här ensam med sonen. Mannen jobbar sent idag då hans chef e ledig. Så han kommer vid 23. Vet inte om det är nåt bra på tv? nån som vet?Har nyss lyxat till det med pommes o biff. Brukar ALDRIG äta det! Men gud så gott det var!!!
    min man jobbar till halv 7. har lasagne i ugnen nu. MUMS!! Ska ge Mirela mat nu!! Ha en trevlig kväll alla!!! KRAM
  • shqiperi82

    Det är albanska melodifestivalen på TVSH idag och imorgon (var igår med visst)!!!!!!!

  • shqiperi82

    Vi har TVSH, Alsat, RTK och någon mer kanske. Är väl bara de som är gratis??? de andra är ju betalkanaler! Eller hur många får ni in gratis?

    Ikväll är den stora finalen kl. 20.30 (säger de 20.30 så är ddet bäst att kolla från kl. 20.00 för man vet ALDRIG när de väl börjar sen). MEN det är ju korrumperat även där så den som betalar mest eller något vinner ju! Blero hade visst tackat nej till att vara med pga att han blivit erbjuden att betala för att vinna!!!!!!!:-O

    Var INTE många som var duktiga igår alls Vad betyder "mall tretur" mall förstår jag men tretur? Min man kunde inte förklara för mig.... Greta Koci eller vad hon heter, är hon från Kosovo?

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!