• Albu

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Eller sa kan alla ni flytta hit till Schweiz, här finns det med massa jobb hihihi

    Har precis kommit hem fran jobbet..ska strax lägga mig, längtar till helgen!!!!


    Jeta skrev 2007-12-13 20:56:59 följande:
    kom till växjö, mannen kan säkert hitta nåt till Besim sen kan vi båda plugga polis skiiit vilken bra lösning tycker du inte ??? sen kan ARIJETA passa ARIJETA would love it!!!
  • Albu

    halla tjejer!

    Allt bra med er?

    Jeta: Det är väl lilla Bajram i Januari har jag för mig??

  • Albu

    okej den 20 alltsa..hänger inte riktigt med hahahah

    haller pa och städar lite här hemma.


    Jeta skrev 2007-12-14 15:04:27 följande:
    men jisseeesss hahaha bajram är väl den 20 december!!!
  • Albu

    hello

    Nagon som är vaken? Har precis kommit fran jobbet, änltlige heeeeelg Imorn ska vi in till Zürich och shoppa sen pa kvällen blir det utgang..Vad har ni andra för planer??

    Kraaaaaaaam

  • Albu

    Jag tycker det är väldigt fint med langt har och skulle nog klippa upp det lite och behalla färgen du har..sen typ i mars färga det ljusare. Har med färgat haret igen..hehe, det blev svart nu. Sen innan sommarn ska jag färga det ljusare igen


    alisandra skrev 2007-12-16 18:08:41 följande:
    Hallå tjejer?!Jag måste ha eran hjälp nu.Jag ska klippa mig snart och jag funderar på HUR jag skagöra, har är mina alternativ:1. Bara toppa, behålla längden och färga mörkt som nu.2. Klippa kort, ovan axlarna, färga ljusa slingor.2. Klippa kort, ovan axlarna, färga märkt som nu.Puh, hur ska jag göra?!Jag vill ha ljust hår till sommaren, men jag trivs med mitt mörka och det är inte ens säkert jag får det så ljust som jag vill ha det, heller. Ingen frissa som vill bleka ljusare påmitt mörka och tjocka hår, haha.Eller ska jag köra på kort och fint? Eller långt jävla skithår som bara hänger som ett duschdraperi över hela fejset? :D Haha, är så trött på mitt långa hår.Tusan också...!
  • Albu

    haller pa o tvättar kläder nu..men har snart tvättat klart. Ska iväg pa besök hos mannens kusin strax. Vill se lilla bebisen igen

  • Albu

    Godmorgon tjejer!

    Nu ska jag iväg och jobba, fast jag sov sa daligt inatt..var tvungen att ga pa toa typ hela tiden..tror jag fatt nan infektion..bläää..

    Hörs senare..

  • Albu

    neee jag är inte gravid, har tezet nu..hahahahah


    Jeta skrev 2007-12-17 12:15:49 följande:
    hejsan, ja det verkar konstigt brukade få gå upp så ofta när jag var gravid, kanske du med är???? hihi
  • Albu

    Jag har själv erfarenhet när det gällar pengar och släkten..och jag haller helt och hallet med JETA att dem utnyttjar er sa mkt det gar..Har man väl gett pengar en gang sa kan du räkna med att de alltid kommer att kräva. JAg gjorde det misstaget en gang och tänker ALDRIG göra om det


    Melle73 skrev 2007-12-17 14:27:21 följande:
    Måste bara få skriva av mig lite...Är det bara våra släktingar/bekanta i Kosovo som har konstiga prioriteringar ????Vi brukar skicka 100 euro/mån till min mans familj (mamma,pappa,bror,svägerska,3 barn)Jag har alltid diskuterat prioriteringar med min svägerska när vi är där. Det viktigaste för dom verkar vara kläder och att allt ser fint ut utifrån...Att ha minst 2 klänningar när man går på bröllop osv...och samma klänning går ju absolut INTE att använda på ett annat bröllop !!!Före helgen bad dom om 100 euro extra för att dom skulle gå på ett bröllop. Ok , vi skickade...Nu idag fick vi ett sms:kan ni skicka 100 euro , vi har inga julklappar till barnen !!!Är det jag som är en snål svensk och tycker att dom borde tänkt på det först ?Är det jag som tänker fel ?
  • Albu

    Jätte mysigt hus


    Jeta skrev 2007-12-17 19:36:49 följande:
    halloj på er!!! ndreca: menade att din man borde säga ifrån ang det med pengar vi var o tittade på ett hus tyckte så mycket om den!! ska nog buda på den!!! den finns att se på hemnet om ni vill , trappvägen 4 på Hovshada området.Nehepp nu ska vi mysa!!
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!