Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    alisandra skrev 2008-02-16 15:52:52 följande:
    "Albaner attackerade mitt hus, det höll på att sluta i tragedi. Och vi flydde till Mitrovica, det är därför jag gråter nu."Men vadfan gjorde Serb-svinen mot Albanerna då?Det sa dom fan inget om. Idioter... Albanerna kom ju inte dit utan anledning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Snark..Fan var snygg Thaci är! Haha!
    de säger alltid en massa på svensk tv och de stackars, stackars serberna som blir dödade och attackerade av de våldsamma och dumma albanerna. men, albanerna/illyrerna var ju där först så det är ju albanernas mark!! sen skit samma att de byggt massa kyrkor där. de får väl antingen riva dem eller acceptera att det e albansk mark men att de är välkomna dit ändå... tröga i huvudet e de iallafall....
    ja visst e han snygg. en riktig liten goding!! jami jami!!
  • shqiperi82

    alisandraaaaaaaaaaa: hur ska jag göra örnen på sån after eight tårta då??????

  • shqiperi82
    alisandra skrev 2008-02-16 15:59:51 följande:
    Blir så trött på allt skitsnack! Grrr!Tur jag bakar pite nu så jag får ta ut min ilska på degen, haha! Jag är het som en chilisås nu! haha!Ja, visst är han? Ska vi åka ner och fria han?Hahaahahahah! Kanske därför min Bujar är så snygg för han också är en Taci, hahaahaha! Nej, han är en riktig mumsbit!
    e de släkt eller? Ja var ju inte gift så skulle ajg gärna fäljt med dig och friat till honom.... hahahaha....... säkkkkkkkkkert
  • shqiperi82

    ok men man kan ju göra som michalea sa med florsocker på after eight tårta!! ska bara lyckas göra en mall!!!

  • shqiperi82
    alisandra skrev 2008-02-16 16:25:05 följande:
    Yes! Nu gjorde jag en pite som blev perfekt!
    avundsjuk!!!
  • shqiperi82

    Hallå alla alban tjejer!!

    ingen vaken eller inloggad på denna speciella dag!! Min man jobbar ju till 16.30 men sen ska vi nog till Råslätt (blattestället) och fira lite!! Var någon samling i en lokal sa våra kompisar. Vi umgås ju mest med svenskar men har några kosovoalbanska kompisar!!

    Sen skulle man köra runt i bilar och vifta med flaggor och tuta!! hihi OM mannen orkar när han kommer hem. Har ju jobbat 5-18.30 igår och 5-16.30 idag!! Stackarn!!

    Iallafall:

    Grattis till självständigheten Kosovo!!! Rroft pavarsia e Kosoves!!! Grattis till självständigheten Kosovo!!! Rroft pavarsia e Kosoves!!! Grattis till självständigheten Kosovo!!! Rroft pavarsia e Kosoves!!!

  • shqiperi82
    Jeta skrev 2008-02-17 09:35:09 följande:
    vet ej om de ska hända nåt i Växjö...får väl dra oss ner på stan runt 15 o se när de kör med flaggorna!!! ohh vad härligt, såg på nyheterna igår när de dansade på gatorna
    här är det kl. 18.00 ikväll. ni får väl komma till jönköping annars? men kl. 15.00 skulle du utropa sig självständiga va? herregud vad kul och spännande... ingen annan här inne idga, alla festar garanterat!! Men min man jobbar så vad ska man göra. Själv städar jag undan lite min pappa kommer en sväng sen och det ligger leksaker ÖVERALLT!!! Sjukt alltså. Mirela tar leksaker från deras lekrum och släpper dem överallt!!! Busunge!!!
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!