Inlägg från: shqiperi82 |Visa alla inlägg
  • shqiperi82

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    micorazón skrev 2008-02-17 10:11:04 följande:
    Jag ska in till Kristianstad vid 15.00, ska städa lite på mammas jobb Så lär väl se några galna albaner ute på gatorna hihi Hur är det med er idag tjejer???
    Bara bra!! Sj då? Men varför just vid 15? Ska ni inte fira då? Eller jobbar din man??
  • shqiperi82

    Någon mer som har hört att flaggan ska vara blå men kosovo i mitten. alltså landsformen i nån annan färg?

    Och har ni hört att hela serbiens regering har ansökt om att få åka till Mitrovica IDAG?? De kanske inte skulle få det eller vad det var men då skulle de åka privat annars.... hmmmm.... VARFÖR????

    Jeta: vad hände på kristianstads gator? e det farligt där eller?

  • shqiperi82

    Fam Ndreca skrev 2008-02-17 10:34:51 följande:


    God morgon tjejer..Vad tror ni om dagen? har en känsla av tveksamhet i kroppen men jag hoppas allt kommer gå lugnt till idag!!!Hade planerat att sitta framför datorn igår kväll Jag la sonen vid halv 9 och däckade jag med! Har sovit nästan 12 timmar inatt!!!!!!! Gud vad skönt, senast det hände var väl nån gång innan jag blev gravid...Ska gå till affären och handla lite tårt grejor, tänkte att man måste ju göra något speciellt idag.. Annars blir det nog bara lekparken en sväng och sen kanske jag går och jobbar en sväng, kanske tränar med.. Nu när man börjat gått ner är det bäst att fortsättaAnnah, har ni bestämt vilken väg ni ska ta ner?Jag är så sugen på att åka ner att det gör ont i hjärtat!!! Verkar som min mans bror blir kvar i grekland 1 år till och sedan flyttar hem, vi väntar nog tills dess... Vore helt underbart om alla syskon kan träffas, det har inte hänt på mååååånga år...
    Nej vi har inte bestämt Än men kanske tar balkan vägen ner(slovenien, kroatien, bosnien, montenegro) och sen italien på hemvägen?? så får man se MASSA länder, hmm sammanlagt: 8?? men får se. ni får väl se till att ta körkort till nästa år så får vi bila ner tillsammans, skulle vara kul, eller vad säger du?
    vart i grekland bor hans bror?
    min man har en kusin som bodde många år i grekland och nu har han flyttat tillbaka till albanien och öppnat en souvlaki/giro restaurang i saranda. jag har inte vart där än men i år!! kul!!
    Ja jag längtar med sååååå mycket! har ju inte varit där på 4 år i sommar!!! Har bara träffat hans mamma och bror sen dess, så blir sååå spännande. Adrian och Mirelas kusiner är ju 10 och 7½ år!! När jag såg dem var de 6 och 3½!!!
  • shqiperi82
    micorazón skrev 2008-02-17 10:38:20 följande:
    haha inte alls farligt här på kristianstads gator, en ganska lugn stad faktiskt har inte hört nåt om regeringen?? däremot att de kanske skulle vänta med självständigheten tills lite senare ikväl så att inte Serbien skulle kunna påverka det idag, alltså kontakta andra org. o så efter förklaringen.. nåt sånt, fattade inte allt dem sa.
    o men herregud, kunde de inte tänkt på det innan då?? hmmmm.... konstigt. ja ja vi får se vad som händer, tror inte på något innan det har hänt!!
  • shqiperi82
    Jeta skrev 2008-02-17 10:42:19 följande:
    Har inte hört nåt om flaggan!! hehe ne Kristianstads gator är nog lugna men ifall albanerna skulle köra runt där o fira så bad jag Camilla akta sig
    jaha! trodde det var nåt särskilt som hänt!! hehe... ja dag får man nog akta sig. eller vi ska ju med vara med och köra, så kanske e andra som får akta sig för oss!! haha...
  • shqiperi82
    Jeta skrev 2008-02-17 10:44:32 följande:
    Men alltså nu kan det väl inte hända så mycket mer så att Kosova inte skulle bli ett eget land???? vad skulle serberna kunna göra för att förhindra det?? de kommer bara skämma ut sig som vanligt!
    nej precis, kosovo har ju de flesta eu länder + USA med sig så serberna kan ju inte göra såååå mycket!! men de e ju duktiga på att göra bort sig så man vet aldrig!!
  • shqiperi82

    ? Konstitutionen är klar och flaggan är redo, sa Thaçi, som själv deltog i kriget mot Slobodan Milosevics säkerhetsstyrkor för tio år sedan.

    antar att den är färdig då???

  • shqiperi82

    ska göra en after eight tårta nu med albansk fågel på mitten. men gud vad svårt att klippa ut fågeln!!! var glada om ni får en lättare flagga

  • shqiperi82
    Jeta skrev 2008-02-17 14:18:23 följande:
    HAHAHAH en bil körde o tutta som en galning..... hann inte se om det var en flagga med??!!!!
    kan ju varit en vanlig svensk raggare med juuuuu..... hahahaha
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!