Inlägg från: micorazón |Visa alla inlägg
  • micorazón

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    funbun skrev 2007-12-21 19:19:14 följande:
    jodå, jag har ju bara bra att säga om snitt så det kanske blir nån mellanrektion?
    mamma är barnmorska, men har numera sedan 8 år en egen mottagning där de jobbar med preventivmedel och klimakteriefrågor.
    msuse skrev 2007-12-21 20:23:32 följande:
    det är ju en bukop. det kan vara knöligt vid andra op oxå..eller vad var det du tänkte på?för den delen så menade jag att man kanske inte kan jämföra smärtan vid vaginal förlossning med smärtan vid ett ks. diskussionen verkade vara ang vem som har mest ont, men kanske missförstod?
    nej, jag förstår vad du mnear. Inte attdet är knöligt, men att man skär gneom många lager muskler. Och genom att bara lyfta huvudet så tar du i med magen. Detta märker du inte i vanliga fall, men när du har skurit genom alla lager DÅ märker man det

    De flesta sjukhus har som prio 1 att de som har snittats ska få egen sal, det är vad mamma säger i alla fal.. vet inte..men jag får väl lita på henne Anledningen är att de flesta har fått gå igenom ganska traumatiska förl. kanske akut osv... inte alla, men de flesta. Sen får man itne bära etc efteråt och MÅSTE därför ha hjälp..
    shqiperi82 skrev 2007-12-21 20:49:15 följande:
    adopterade hon barnet från kina ändå eller?
    nope, inte med tivllingar i magen och nästan 40 år 3 barn hade nog blivit lite FÖÖÖR mycket,även om hon älskar barn Tror inte man fick vara gravid o adoptera heller..
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    shqiperi82 skrev 2007-12-21 20:53:53 följande:
    1000!!!! JA!!!
    så drar vi av 7 inlägg för ditt boomande
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    hehe att du inte kunde hålla dig till mellandagsrean så får du ju allt för halva priset Så brukar jaggöra i alla fall.. Förra året köpte jag en jacka för 1500... några dagar senare kostade den 600!!!!!!!!!!!!

    Sitter här o väntar på mannen.... qaj-dax snart ju!

    Undrar hur Jeta har det nu?? hehe kanske det är en bebis på g?


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    MmmJennie skrev 2007-12-21 22:41:04 följande:
    Alisandra: Hade jag vart du så hade jag ALDRIG blonderat håret hemma... Hade gått till en frisör.. då du är så mörk i håret.. helt blondt kan du nog inte få det men ljusare iaf =)Lycka till!
    japp, samma här. risken för GULT är väldigt STOR..... gult eller grönt... det blev min kmpis när hon färgade det!!!!!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    funbun skrev 2007-12-22 09:27:17 följande:
    D där med hårfärgning e juh en hel vetenskap (har jag fått lära mig). Min syrra e snart frisör men måste ändå gå till frissan och blondera oftast för att få en blond nyans. Tydligen e inte dom färgerna i affären lika starka som dom i affären och d e därför d inte går. Brunt till blond går ju extremt sällan, inte ens hos frissan.Vad har du för färg på håret nu? E d den som du har på bilden?
    har en kompis som har svart hår (arab). Hon brukar göra blonda slingor med ett blonderingspulver hon köper. Det är SKITSTARKT och det blir verkligen nästan platinablonda slingor, men sen tappar hon en hel del hår också, men homnhar ju en del å ta av haha

    Nä, nu ska jag sova, nyss lämnat sonen. Han sov FYRA timamr inatt! Vaknade vid 00 och sen somnade han inte förrän kl. 6!!!!!!!! Fattar inte vad det var med honom. Besim o jag fick turas om för att överleva natten typ
    Stackars mannen är på jobbet nu, men men han klarar nog av dagen.

    kram på er!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    hejhej tjejer!

    Vet ni? Jag har precis vaknat??!!!!!!!!! Somnade vid 11 tiden o vaknade nu.. dettahar typ ALDRIG hänt..men men har manbara sovit typ 2 timmar i natt  så antar jagatt jag behövde sömnen... MEN skulle egentligen ha pluggat idag men det får bli imorgon istället..

    jag funderade också på att göra kalops, mannen tog med en fiin ryggfile fr restaurangen häromdagen.. men det är så jobbigt med tiden.. kokar man för länge blir bitarna sega o kokar man för lite detsamma. Gäller att pricka in rätt tid Men jag ska försöka nån dag

    Nä, nu ska jag ta o städa lite annars får Besim panik när han kommer hem, det ser ut som ...hm..ja ni förstår..här hemma.

    kramkram


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón

    ang färgning... jag funderar också på att färga om det mörkt, men frisören avrådde då jagvill ha blont i sommar.. hon tyckte jag skulle låta färgen blekna bort.. men ååå man ser ju ut som fan i håret nu..

    Men funderar ändå på att hålla ut!!! Ska ge mig själv som present sen när lillan e född om 15 veckor att gå till frisören o färga det + en ansiktsbehandling som älslingen ska betala hehe KOstar 800 men guuuuuuud så fin man blir i huden.


    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    ThillaMilla skrev 2007-12-22 17:46:30 följande:
    God Jul och gott nytt år på er alla!! Kram
    detsamma!

    Är det ingen som har tänkt gå in hit imorgon???
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    alisandra skrev 2007-12-22 20:31:44 följande:
    Hej albulena! Allt bra?Vi har också bara 1 julklapp kvar, skönt! Ska försöka fixa den imorgon, det är till min pappa så jag vet inte ens vad vi ska köpa och ge honom. Tänkte ge presentkort på en massage eller fotvård, jag vet inte.
    bra med massage - även för män! Det är ovanligt att de unnar sig det utan påtryckningar från oss kvinnor. Män behöver det faktiskt MER än oss kvinnor de de (oftast) har mer muskelmassa o därmed mer späninngar..
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
  • micorazón
    alisandra skrev 2007-12-22 22:52:33 följande:
    Haha, du får komma till mig sen när jag har utbildat mig till hud & spa terapeut, eller så kommer jag hem till dig! Ännu smidigare för dig.
    eller så kan ni komma hem till mig.. är utb massör Tänkte också första gå hud o spater. men ångrade mig o gick massage.. dock inte cert. då jag inte hade tid att plugga till tentan Men utb. massör e jag

    Natne e mirë!
    Besim per gjithmonë - 2007.02.22
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!