Inlägg från: shqiponjë |Visa alla inlägg
  • shqiponjë
    micorazón skrev 2007-12-18 21:04:48 följande:
    besim ska inte köra, har fått ett städjobb på natten, tjänar sjuuuukt bra!! OB tillägg hela natten u Så det blir dubbel lön..jobabrm ellan 18 o 01 Hemma hela dagen med oss sen Besim är duktig på SFI, har lärt sig en massa, prtar BETYDLIGT bättre nu än när han kom i somras. Men saken är den att dem låter honm inte börja i B gruppen trots att han är bättre än alla andra. De andra i gruppen kan INGEN svenska ALLS! Så taskigt tycker jag.... Besim pratar o förstår svenska helt... säge rbara typ "jag ska cyklar" istället för jag ska cykla.. såna fel.. inget värre!
    kan han läsa och skriva svenska? min  man fick flytta upp i b gruppen trorts att han inte pratade svenska bara för att han kunde läsa och skriva..
    Fast sen han slutade sfi och började jobba har han lärt sig mycket mer!!!!
  • shqiponjë
    alisandra skrev 2007-12-18 22:49:50 följande:
    vad bra, jo jag mår också bra, faktiskt.. om du läser tidigare i tråden ser du att en nära vän och hennes 9 åriga dotter har dött i en bilolycka, vi kände dom mycket väl då lite chockad är jag fortfarande...
    beklahar verkligen..
    förlorade min mormor i en bilolycka, på väg hem från bästa vännens
    begravning ironiskt nog....

    Det blir 11 år nu i januari men känns som igår....

  • shqiponjë

    Jag födde också vid 17 tiden och jag blev lämmnad själv med viktor vid 8, bara 3 timmar senare... tyckte det var läskigt de första timmarna så vi hängde runt på avdelningen i samlingsrummen.. Jag ville åka hem på kvällen men det fick jag inte, är livrädd för sjukhus ju!!!! Men jag överlevde natten och fick åka hem dagen efter...
    Det var dessutom babybom på sjukhuset och folk låg och födde i korridorer och sen på bb fick många ligga i korridorerna där med.. Det fanns inte direkt så mycket utrymme för lugn och ro... Tyckte det var hur skönt som helst att komma hem..

    ps, MIN NYA SOFFA ÄR SÅ FIIIIN!!!!!
    VAD GLAD JAG ÄR!


    shqiperi82 skrev 2007-12-19 22:22:12 följande:
    men är ju en annan sak när man fött vaginalt än med kejsarsnitt. jag födde adrian vaginalt och hade oxå MÅÅÅÅNGA stygn men den smärtan går ju inte ALLS att jämföra med smärtan efter kejsarnitt.... tycker ABSOLUT att de ska prioritera dem som gjort snitt!!!!Visst njöt man men mest för att man fick lagad god mat inget annat.... LÄNGTADE hem både med Adrian och med Mirela. med Adrian så fick inte Florian sova någon natt och Adrian föddes kl 17.58 och vi kom upp på BB sent och sen skulle han åka + att det var första barnet och jag var ganska ung (20 år) så var såååå ledsen att han skulle åka.... Men sen kom han kl 6 på morgonen dagen efter och då var det min 21 års dag!!! Sen åkte han hem och åt lunch och kom tillbaka med blommor, bakelser och presenter till Adrian och mig!! Glömmer jag aldrig!! OM man orkar att pappan sover hemma så är det ju nästan bättre så han är pigg och utvilad på dagen så man själv kan sova. MEN Florian kunde inte sova hemma heller. hehe
  • shqiponjë

    Hoppas det inte är för allvarligt...
    kramar


    shqiperi82 skrev 2007-12-19 22:23:53 följande:
    Nej ska nog lägga mig och försöka vila nu och vänta på telefonsamtalet... Hoppas de komemr /ringer snart annars är det ju säkerligen inga bra nyheter...
  • shqiponjë

    trevlig resa och god jul!!


    Jeta skrev 2007-12-20 12:42:15 följande:
    Hej alla glada ska börja med att önska alla per hajr bajramin/per fat bajramin/per shum vjet bajramin me också en riktigt God Jul Ni ska vi köra till Göteborg och flygplatsen sen åker vi vidare till Barcelona jag är jättenervös och flygrädd men men!!Är tillbaka den 28 december! Kram på er alla!!!
  • shqiponjë

    kännde mig jätteuppåt och höll på och fixade här hemma, hämtade posten och där var det ett julkort till Michaela Karlsson (mitt namn som ogift) från mormor..
    Inte så konstigt om jag hade haft någon men min har varit död i snart 11 år...
    Saknar henne fortfarande enormt mycket (hon var som mamma för mig) och det känns ofta jobbigt runt julen....

    såg sedan att det var fel gata, en annan Mikaela skulle få julkort av mormor...

  • shqiponjë

    Tänker bebisen aldrig komma ut???
    Kanske väntar på att få bli en julklapp!


    msuse skrev 2007-12-21 01:11:27 följande:
    me fat bajrami i efterskott!ang vem som har ondast..är det ngt som ens går att jämföra? sitter på olika ställen, snitten/såren orsakade på olika sätt..? bara för att syftena varit att föda så kanske det inte riktigt går att jämföra..? tycker förresten att smärtupplevelser är högst individuella, har upplevt det på mitt jobb där många pat. gjort bl a bukoperationer.
  • shqiponjë

    har den med! den är med bra, varenda gång vi var ute spelades den så nu
    blir jag nästan lite gråtfärdig när jag hör den...
    Är inne i en liten sakna grekland period just nu..


    shqiperi82 skrev 2007-12-22 14:47:07 följande:
    Fam Ndreca skrev 2007-12-22 13:32:36 följande: Jag älskar den med men jag har en bättre version av den då de sjunger på turkiska och grekiska.... Har vi i bilen och lyssnar på ofta!! hehe...ska försöka hitta den senare!!
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!