Inlägg från: Småstadsbönan |Visa alla inlägg
  • Småstadsbönan

    V.V.S-tråden. Våga vägra skov! Tråd nummer 10

    axelpaxel: Välkommen hit!! alla frågor är välkommna så fråga på vi är många här inne som har erfarenheter.

    Lss: Grattis till den nya kärleken vist är det härligt att vara nykär

    Jag och min sambo har kommit in i en period som man känner sig nykär och jag går och ler mest hela tiden. Men det är nog så att vi båda har vant oss helt och hållet med stomin nu och jag har fått alla mina krafter tillbaka så jag orkar.

    Hoppas att ni alla har haft en härlig jul och att era magar har varit snälla mot er.

    känner själv att det har varit mycket gas bildande mat och alldeles för mycket julmust nu under jul så min stomi påse har nästan exploderat när jag vaknat på morgonen så gas fyld har den varit.

    Hade en lite rolig exident idag när jag skulle sätta ett medel runt min stomi för klådan. Det är lila och det sätter sig som berget om man spiller något och jag dum som jag är håller i burken och vänder det raktupp och ner på vårat klinkers golv så nu har vi lila fogar på vissa ställen i badrumet och några ljusa fläckar i handfatet, super snyggt fick bort allt annat som tur var.

    kramar joanna och ha en god fortsättning

  • Småstadsbönan

    Lss: Jag tror att Daniel inte förstår allt ännu med smärtor och orklös het.
    Min Joakim förstog inte fören jag skulle opereras hur illa det värkligen va, fasten jag hade sagt till honom massor av gånger hur jag mådde och hur allt låg till. Och han har varit med från början av min sjukdom. Killar kan vara ett fenomen för sig men sätt dig ner och prata med Daniel hur värligen saker ligger till.

    Kramar Joanna

  • Småstadsbönan

    pernilla19: välkommen hit!! Jag tappade massor av hår när jag åt imurel.

    // Joanna

  • Småstadsbönan

    Hejsan alla goa!!

    Kom och tänka på en sak när jag åkte hem från jobbet idag. Och det var om någon här inne har tagit hjälp av någon homopat (VET INTE HUR DET STAVAS SÄKERT JÄTTE FEL) och testat deras kurer har hört att vissa med tarm sjukdomar funkar det jätte bra för, är så nyfiken bara.

    kramar alla goa!!!

  • Småstadsbönan

    Hej!!

    Är det någon som har tips på hur jag inte skall glömma ta mina pentasa suppar?? Mitt minne sviker mig Och min stump blir värre och värre

    Kramar

  • Småstadsbönan

    nalla: visst är det jobbig när stumpen inte vill göra som man själv vill. Ja jag tar dom till kvällen och det är nog även så att jag inte heller vill men det liggen nog undermedvetet tycker det gör så jävla ont, den glider ju inte in av sig själv.

    detejagdet: välkommen hit här är vi många tjejer som har erfarenheter av problematiska tarmar. så det är bara fråga på om det är något du vill veta.

    tindras äiti: Grattis till kilot vad härligt att det går åt rätt håll nu.

    fruU: Ja det är verkligen sjukt dyrt att vara sjuk. Jag är väldigt glad att man betalar den skatt man gör. tänka att få betala allt sådant här själv. Då skulle man inte ha råd att vara sjuk. Fick veta att när jag fick remicade så kostar det typ 20 000 kr per gång hur mycket pengar som helst.

    kramar

  • Småstadsbönan

    nalla: att ta vatten på dom har jag inte provat skall prova det i kväll och hoppas på att det går lättare.

    fruU: Det tar nog några timma typ 3-5 för maten att komma ut. Sedan så finns det ju saker som tar längre tid med men vad för mat har jag inte lagt på minnet.

    Kramar

  • Småstadsbönan

    Trasigmage: Jag har inte kvar några symtom av min sjukdom förutom att det bit av ändtarmen som är kvar är just för tillfället inflamerad men det är inte i närheten hur jobbigt det var när hela tarmen var kvar. Finns inga dumma frågor här man måste ju fråga för att få veta jag viste inte heller fören jag skulle opereras och alla frågor pluppade upp.

    kramar

  • Småstadsbönan

    nalla och grådis: super bra tips det där med vatten på pentasa supparna.

    kramar

  • Småstadsbönan

    Molle72: Jag vet inte riktigt hur lågt tid op tar men det tar några timmar vet jag tror ca 2-3 eller nåt. Jag låg inne i 5 dagar efter min op men jag hade bestämt mig att komma hem fort.

    // Joanna

Svar på tråden V.V.S-tråden. Våga vägra skov! Tråd nummer 10