• Gullfina

    Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.

    I våra hem blandar vi ljusa färger med det vita/ljusa i grunden.

    Lantligt och romantiskt i en enda röra.
    Vi vill få fram det personliga ljusa hemmet med mycket romantik och loppisvaror som ger en härlig Shabby-chickänsla.
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-24 16:33
    Postorder: Lantlig/Romantisk Inredning Del 6

    www.familjeliv.se/Forum-5-87/m28470925.html
  • Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.
  • tjenixen

    Hjortan: söta kissar.
    ta det lugnt med dammsugaren nu så du kan njuta av din akupunktur sen:) Ha det bra så får jag återgå till min uppsats en stund till. Värst vad alla var morgontrötta här idag då, eller kan det vara så att ni har annat för er än FL? Nä, det kan jag väl aaaldrig tro:)

  • Mettan69
    Hjorthan skrev 2008-01-09 10:04:57 följande:
    Det låter som du har en jobbig dag framför dig Tjenixen! Du får en kattbild från mig!Lille Pompom och hans kompis Gizmo!"Du är min hjälte Gizmo"
    Han är då för söt lilla Pompom.

    Tjenixen. kan tyvärr inte bidraga med bilder just nu men skickar friska kramar till dig och hoppas uppsatsen skriver sig självRäcka ut tungan
  • Gosevännen

    Grattis MiaMariah!

    Mettan: trist att det blev sådär igår, det är ju så tungt att gå hemma när det är tryckt stämning...! Hoppas verkligen att det löser sig, för du är värd din servis! Ibland tänker karlar helt enkelt inte på vad de lägger pengarna på, utan det är bara vi kvinnor som "slösar allt på inredning".

    Hjorthan: pompom är ju bara så söööt!

    tjenixen: lycka till med uppsatsen, och krya på dig! Jag hade världens förkylning i helgen, nu börjar det reda upp sig lite, men det är ju så tungt!

  • Gosevännen

    Förresten!

    Vad har ni för matta i hallen/kvisten? Alltså genast där ni kommer in?
    Vi bor ju i lägenhet, och mattan är smutsig genast någon klivit innanför dörren. Jag skulle så gärna vilja ha en ljus matta, men det vet jag att är omöjligt här, så har ni något bra tips?

  • nublu

    Gosevännen: Vi har världens fulaste men bästa matta. En sådan som finns i butiker och på arbetsplatser för att ta upp vatten och grus. En riktig proffsmatta! Fast något designpris får den aldrig men vad gör det, den är suverän!

  • Gosevännen
    nublu skrev 2008-01-09 11:18:06 följande:
    Gosevännen: Vi har världens fulaste men bästa matta. En sådan som finns i butiker och på arbetsplatser för att ta upp vatten och grus. En riktig proffsmatta! Fast något designpris får den aldrig men vad gör det, den är suverän!
    Jaa, kanske det är något sånt jag borde skaffa... de är väl ganksa mörka också, eller finns det olika färger. Nå, på mörkt syns ju inte smutsen lika fort i alla fall!
  • nublu

    Våran är mörkgrå, har för mig om att de finns i brunt också.

  • MiaMariah
    Mettan69 skrev 2008-01-09 07:59:50 följande:
    Vad kul, grattis. Får man fråga vad det är för grejer?Tack alla för erat stöd. Känns skönt att veta att jag inte är helt du i huvudet eller ensam om en att ha en inredningstråkig man. Det blev ingen disskusion i går. Han hade väl lugnat sig lite men det var en märkbart tryckt stämning hela kvällen så det var väl kanske inte så trevligt.  Det är likt min man att inte prata utan protestera i det tysta och jag orkade inte ta upp diskussionen själv. Det är alltid jag som får föra disskusionerna hemma om det är några och han säger inte så mycket. Låter som vi har många dispyter men så är det inte alls. Väldigt lika annars. Prata allvar är inte hans starka sida.Den är dyr servisen, 2700kr så visst är det  mycket pengar.  Men för att försvara mig själv så skall min man åka till England i mars och kolla på fotboll (Liverpool). Han och en kompis har tippat i två år för att få ihop pengar men det räcker inte. Han får lägga ut ca 2000 kr till på resan och sen tillkommer fickpengarna. Jag har inte en enda gång protesterar mot det för det  är hans stora intresse. Tre gånger under våran tid tillsamman (7år) har jag köpt dyra saker, en symaskin, min teservis och nu denna julservis. Så jag kommer att stå på mig och behålla servisen.  
    tack! visst får du det, det är små och stora nostalgikort plus små och stora tändsticksaskar med motiv på.
    jag tror du ska ta upp det där med resan t.ex och hans andra intressen som kostar pengar. inte säkert han tänkt på det. för vår del träffar maken sina polare rätt ofta och då går det ju pengar till pizza och bio ex och när han tyckte det blev lite mycket inredningsköp så sa jag ju det att jag inte träffar folk utan jämt är hemma så jag tycker att jag också kan få unna mig nåt ibland. det hade han inte tänkt på då.
    Hjorthan skrev 2008-01-09 09:19:31 följande:
    Åh vad roligt! JÄTTEGRATTIS! Det är du verkligen värd vännen!
    Tack snälla!
    Hjorthan skrev 2008-01-09 10:04:57 följande:
    Det låter som du har en jobbig dag framför dig Tjenixen! Du får en kattbild från mig!Lille Pompom och hans kompis Gizmo!"Du är min hjälte Gizmo"
    vad söta!
    Gosevännen skrev 2008-01-09 11:10:55 följande:
    Grattis MiaMariah! Mettan: trist att det blev sådär igår, det är ju så tungt att gå hemma när det är tryckt stämning...! Hoppas verkligen att det löser sig, för du är värd din servis! Ibland tänker karlar helt enkelt inte på vad de lägger pengarna på, utan det är bara vi kvinnor som "slösar allt på inredning".Hjorthan: pompom är ju bara så söööt! tjenixen: lycka till med uppsatsen, och krya på dig! Jag hade världens förkylning i helgen, nu börjar det reda upp sig lite, men det är ju så tungt!
    tack!
Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.