• Scrapmom

    Trollen traskar vidare i träsket

    Scrapbooking är att arrangera fotoalbum med flera papper och dekorationer. Och inte minst berätta saker! (Journaling)
    Kika gärna in i våra gallerier för att se exempel.

    Vi svarar gärna på frågor i denna tråd, men kolla först in första inlägget i tråden där massor med info finns. Och även www.scrappiz.com

    En liten varning innan du ger dig in på denna hobby: Det är BEROENDEFRAMKALLANDE!

    I det allra första inlägget i denna tråd kan du få lite information om scrapbooking samt en länklista till flera internetbutiker.


  • Svar på tråden Trollen traskar vidare i träsket
  • Amelié77

    Nu har jag lagt in LO:n som jag vann en skisstävling med här på FL (i en annan scraptråd). Det var jag som hade gjort skissen och så vann jag igen
    missgoldies.blogspot.com/


    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥ Mamma till Agnes, född 27 mars 2007 ♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • Tjejtrazan

    Nu blir det här väldigt OT, men jag undrar om det är någon mer som har problem att uppgradera till plus? När jag väl skulle ta mig i kragen så funkar det inte

  • Tjejtrazan

    En annan fråga, har köpt en stämpel nyligen där jag har problem med att det blir färg på det stämplade motivet där det inte ska vara det. Har någon något bra tips hur man undgår detta? (Det är inte bara i kanterna utan mitt i trycket också).

  • syrlig
    Svar på #1055
    Det är rätt vanligt och klurigt och jag har tre tips: Är den omonterad kan du klippa ur i mitten (men då kan det komma ink på kanterna där istället). Det andra är att vara så lätt på händerna det går och så det tredje, som är så jag gör, är att ha tops med lite stämpelrengöring på nära till hands och tvätta bort innan du stämplar för tyvärr blir det lätt bläck på fler ställen av stämpeln än man vill.
  • Tjejtrazan
    syrlig skrev 2008-02-13 16:06:26 följande:
    Svar på #1055Det är rätt vanligt och klurigt och jag har tre tips: Är den omonterad kan du klippa ur i mitten (men då kan det komma ink på kanterna där istället). Det andra är att vara så lätt på händerna det går och så det tredje, som är så jag gör, är att ha tops med lite stämpelrengöring på nära till hands och tvätta bort innan du stämplar för tyvärr blir det lätt bläck på fler ställen av stämpeln än man vill.

    Tack, ska nog testa topsvarianten, den "var" omonterad men inte längre , har dock skurit bort det jag kan men fortfarande kvarstår problemet. Får se om tops löser det!


    Och apropå plusuppgradering så verkar någon "däruppe" hört om mitt problem för nu funkade det alldeles utmärkt

  • Amelié77

    Jag tänkte ladda ner några nya fonter, helst script-fonter, alltså typ skrivstil. Men alla jag hittar på dafont.com saknar å, ä och ö. Vet ni några fina snirkliga fonter som innehåller dessa bokstäver?


    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥ Mamma till Agnes, född 27 mars 2007 ♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • Amelié77

    Fast nu hittade jag några


    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?. ♥ Mamma till Agnes, född 27 mars 2007 ♥ .?:*¨¨*:?.♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • Me2

    MissGoldie: Ska jag ha till LOs eller kort brukar jag rita dit en ring eller prickar själv....tror inte att det finns med å ä ö.

Svar på tråden Trollen traskar vidare i träsket