Inlägg från: Scrapmom |Visa alla inlägg
  • Scrapmom
    catnap skrev 2008-01-30 13:14:58 följande:
    Hello ladies... Länge sedan jag kikade in här. Har läst ikapp lite grand- men orkar inte med allt. Satt och surfade runt lite och hittade en del nya Autumn leaves-stämplar jag bara måååste ha! visst är de fina?? Om ni inte redan sett dem förstås? Jag har en av dem. Men vill ha fleeer. www.creativityinc.com/www.creativityinc.com/www.creativityinc.com/
    Sorry Fräs, me don´t like En del var klart snygga, men inte så att jag skulle köpa ett helt ark...
  • Scrapmom
    catnap skrev 2008-01-30 13:22:05 följande:
    Jahaa... erbjudandet hade alltså inte gått ut. Jag är inte särskilt snabb med mina kommentarer heller märker jag... *s*
    Inte jag heller!
  • Scrapmom
    catnap skrev 2008-01-30 13:24:16 följande:
    scrapmama- Nähää- du gillar ínte dem så mkt alltså?? jag tycker de är looovely. Gillar också Rhonna Farrers rubons: words in a tin eller vad de heter. Supernajsiga.
    Bry dig inte om vad jag tycker Om ett tag kommer jag säkert tycka de är dösnygga, är lite trög bara
  • Scrapmom
    Tjej 83 skrev 2008-01-30 19:39:50 följande:
    trisst.jag mailade henne o frågade angående kitten. råga bl.a om Flicka kittet vad med babysaker men hon sa hon packar 5 åt gången i varje kategori =75st, o sen när de tar slut packar hon nya av de som finns kvar o då blir de la fula saker då.så hon sa att just nu va de inga babysaker med i Flicka kitten men de kan ju komma om några köper de före mig, så ja våga inte chansa.så då kanske du fick de fula i beigea för alla andra har köpt dem o fått fina saker..tråkigt ju.. o ingen är den samma lik heller..
    Då måste jag ha köpt sista beiga... Fick 10 mönstrade papper, alla i gult/orange och några med grönt, verkligen skitfula allihop!
    Dekosen var väl okej, några bruna och några orangea filtblommor, en bit brun pärlfloss, två journaltags eller vad det heter (en brun/orange och en blåaktig(??)), ett clips i brun/orange och en lång pin-liknande grej med orang-guldig knopp i änden.
    Ett alfabete från Lil´Davies var också med, svarta fyrkanter med tryckta bokstäver i bajsbrunt...

    Nej, jag är verkligen inte nöjd, nässtan allting var ju orange eller gult! Är sugen på att maila och klaga lite för jag förstår inte hur någon som beställer ett beiget kit kan bli nöjd med detta?!
  • Scrapmom
    Amelié77 skrev 2008-01-31 08:18:39 följande:
    Scrapmom - jag fick EXAKT samma dekos som du fick i beige-kitet. Tyckte de var riktigt fina.
    Ja, dekosen är där väl egentligen inget större fel på, det är papprena som är hemska.

    Tog några bilder igår för att visa Jakthustru, ska se om de blev tydliga nog.
  • Scrapmom
    Marajjah skrev 2008-01-31 21:05:00 följande:
    Jag orkar bara inte lägga mig i kommenteradiskussionen igen. Jag har sagt vad jag tycker många ggr, det räcker. Blogga för din egen skull, inte för andras. Kommentarer är bonus.Å vad gäller stellaskiten så tycker jag ni verkar övernegativa. Smaken är ju som baken å tror man att man ska kunna få "fula" saker så kan man ju inte beställa något kit, eller hur? Man vet ju inte innan om det är "fula" saker med eller inte? Tänk om ni designade för ngn butik och en månad så får ni "fula" saker. Vad gör ni då? Mailar tillbaka och skriver att detta var så fula saker att jag vill ha ett annat paket. Usch, nu låter jag otrevlig, men ibland får man vara det. Precis som Sososofie ovan.
    Jag tycker att det är stor skillnad på nåt man får som designer och nåt man köper. Och egentligen kan det kvitta hur fula papprena var, det som stör mig EGENTLIGEN är att innehållet inte stämmer överrens med vad jag köpte och det är därför jag är besviken. Jag köpte ett beiget kit, men fick ett som var i stort sett alltigenom gul-orange. Det är som om det röd-vit-svarta paketet skulle vara blå-grön-rosa.

    Kikkan: Så kul att se dig igen!

    Vi har haft en riktigt ruskig natt med väldigt starka vindar och ösregn, är lite smått orolig för min sambo som ska flyga hem från Tyskland ikväll. Hoppas det lugnat ner sig tills dess.
Svar på tråden Trollen traskar vidare i träsket