Inlägg från: Scrapmom |Visa alla inlägg
  • Scrapmom

    Trollen traskar vidare i träsket

    Catnap: Fy vad trist! Man kan inte vara och se allt överallt alltid tyvärr

  • Scrapmom
    catnap skrev 2008-02-10 14:13:41 följande:
    scrapmom- nää- man kan ju inte vara överallt jämt. Iaf. inte jaf. Men det finns säkert "Supermoms" här på FL som grejar det med, om man ska tro alla trådar man läser här?? jag vet när det hände också. Det var när jag stod och diskade...
    Men fyyy vilken mamma du är! Stå och diska när du kan spendera den värdefulla tiden med dina barn! Ni kunde ju bakat rågmuffins med linfrön och myspysgulligullsnuttat istället!

    Sorry, helt OT...
  • Scrapmom
    Willea skrev 2008-02-11 08:27:40 följande:
    Åh, har ni sett mars-kitet på scrapbooknook? Annars kika här: www.myscrapbooknook.com/club.shtml Jag har äntligen fått tummen ur och gått med nu! Lääääängtar tills paketet kommer!Örnen - nej, inte lov, men har tagit semester idag - så skönt!!!
    Det där journalingblocket är helt underbart!
  • Scrapmom

    Jag vet att det har frågats efter förut, men nu hittar jag inte. Bra sidor med skisser? Vilken är din favorit?

  • Scrapmom

    Grattis Kikkan! Snyggt jobbat *lyfter champangeglaset jag hade lagt in här om jag varit plus*

  • Scrapmom

    Grattis Mazzy! Alltid kul att vinna

    HannnaP: Har också hört att man blir lite virrig Lycka till!

  • Scrapmom

    Ni som vet... vad är skillnaden på Scrappy Glue och Gloo?

  • Scrapmom

    SA: Jag förstår att det är tråkigt för dig, och för tjejerna som blev valda, att se vår diskussion. Jag tycker absolut att Linda och Fia är superduktiga scrappare, Karin har jag inte sett tillräckligt för att uttala mig om, och självklart hade du inte valt dem om de inte varit så bra som de är. Det är väl egentligen inte deras kompetens som diskuterats?

    Men förstår du inte hur det för utomstående ser ut? Och jag tror INTE det handlar om avundsjuka, inte från tjejerna härifrån iaf, och definitivt inte från mig, jag sökte inte ens. Hur som helst tycker jag att det var kul att få veta hur ni kommit fram till dessa tre!

  • Scrapmom
    jakthustru skrev 2008-02-13 22:53:24 följande:
    ÅÅH hjälp mig jag har sån köp-ångest! Jag vill ha thickers, i mängder, men det finns dessvärre inget ställe som har alla jag vill ha, har kollat bla stellas, scrapbookbutiken och skaparlusten... stellas har inte vita giggles, sc.butiken har vita champagne men itne många andra skaparlusten har många men inte champagne... Lönt o ha sån här beslutsångest?!?!
    Nej det är det inte Köp där de har flest av de du vill ha.
Svar på tråden Trollen traskar vidare i träsket