• Guavasylt

    Pulverdiet

    Hur går det för alla andra i tråden förresten? Rapporterar vi in veckans resultat på måndag?

  • Guavasylt

    Jag tänker vägra ställa mig å vågen förrän min jättemens är över, men jag hoppas jag åtminstone har gått ner 5 kg när min kick-start är över på tisdag. Sambon väger exakt 10 kg mer än jag så vi tävlar

  • Guavasylt

    Alyssa, hur funkar ketosstickor? Jag bara antar att min fruktansvärda andredräkt är ett säkert tecken på att jag förbränner! Jag stinker verkligen värre än en drake!
    Igår fuskade jag för första gången och åt en Allevo bar istället för en soppa. Den smakade ju inte direkt kexchoklad, men det var gott att ha något att tugga på! Nu har jag tre dagar kvar på min kick-start!
    Jag ska hålla ut! Och sedan ska jag inte börja gluffa igen!

  • Guavasylt

    Välkommen Memmelisa! Stark jobbat att gå ner 15 pannor. Jag hoppas att du kommer att må bättre om ett par dagar om du bara håller ut med pulvrandet och inte fuskar.
    Jag är på min 13:e dag med Allevo kick-start nu och jag förbereder mig på att börja äta så smått igen imorgon. Då ska jag också försöka börja motionera, men det blir nog svårare eftersom jag är en riktig tvättäkta latmask som verkkligen avskyr gym. Däremot tycker jag om att promenera och vardagsmotionera, så jag hoppas kunna börja där. De senste åren har jag varit så tung och trött att jag inte orkat göra mer än så, men jag tror att det går bättre nu när jag kommit under 90 kg.

  • Guavasylt

    Allevo funkar som de flesta andra pulvermetoder, men man kan också välja att betala ett par hundralappar och få en nätsida www.allevo.nu med viktanalys, recept, forum och annat. Först gör man en kickstart i 2 veckor och äter bara deras soppor och shakes (det finns 6 smaker och jag tycker att de är ganska goda). Jag har gått ner 5,3 kg.
    Allevo är en VLCD-metod, men man äter 5 soppor/shaker om dagen. Cambridge är bara 3 va?
    Efter kick-starten är det som ett vanligt viktminskningsprogram enligt tallriksmodellen. Om man har mycket att gå ner kan man göra en ny kickstartperiod efter en månad.
    Jag tyckte hungern var värst dag 4-7, sedan blev det bättre. Nu känns det nästan naturligt att inte äta annat, men imorgon ska jag börja äta lite mat också.

  • Guavasylt

    Boki, jag tror också jag ska ta en ren kur ígen om några veckor. Jag har svårt att börja äta igen faktiskt - har ingen aptit alls. Jag försöker äta en Allevo-bar extra och så har jag ätit pyttelite sallad och lite fisk, men jag blir jättemätt. Köär mest på min soppor som vanligt. Men ihelgen är det fest, så då ska jag försöka vara som folk och äta lite.

  • Guavasylt

    Ä det någon kvar i tråden? Denna vecka står jag kvar och stampar på samma vikt. Jag hoppas att det vänder neråt snart igen!

  • Guavasylt

    Här står det stilla som i graven. Jag tänkte börja en ny ren kur idag, men så hade jag slut på pulver så det blev lite omelett till middag. Men jag går ju inte upp iallafall.

  • Guavasylt

    Hej igen pulvervänner! Jag går fortfarande på halvfart med pulver och vågen sniglar sig neråt igen. Unnade mig att äta ute i helgen och njöt av löjrom, lammfilé och creme brulé. Men nu är det tillbaka i spåret igen. Jag försöker leva på minnet av löjrommen för att det ska bli lättare. Tog en fyratimmars promenad igår, men jag har så svårt att komma igång med motionen.
    Lycka till till er alla!

  • Guavasylt

    Dags för en uppdatering från mig igen. Nu har kilon börjat trilla av mig igen och jag har gått ner ytterligare två kilo. Jag är fortfarande i Allevoprogrammets viktminskningsfas, så jag pulvrar inte mer än 1-2 gånger om dagen och så äter jag mat resten! Jag har fått rekommendationen att äta 2000 kcal om dagen, men jag tycker det är omöjligt att räkna hur jag ligger till. Igår åt jag på resturang och idag har jag precis varit och fikat och ätit en jättesmaskig räksmörgås, men jag håller igen på portionerna. Min sambo som kör samma program som jag lyckas också bra - han har gått ner snart 9 kilo på de 5 veckor vi varit igång.
    Nyckeln till framgång måste vara att vara ihärdig och inte låta sig nedslås om det går trögt ibland. Det är bara att ta nya tag, så får man resultat så småningom.
    Nu ska jag lägga mig framför tv med gott samvete.
    Bästa lyckönskningar till er alla!

Svar på tråden Pulverdiet