• Geffan

    Äter metformin, försöker bli gravid.

    Jag äter metformin och har oxå funderat på de. Vad jag har förstått de som så är det många som är positiva att man äter metformin under graviditet.Men dom har ingen fakta på om det skulle vara skadligt.. Dom har väl inte gjort någon större forskning i det kan ja tänka mig,många säger att det ska va bra och att det även stimulerar så amning ska fungera bättre om man har pcos..

    Hur mår du av tabletterna?

  • Geffan

    Hmmm ok.. Ne skadligt hoppas man att det inte är.. Hur lång tid tog det för dig att bli gravid med metformin? Äter 3 tabletter om dagen. 1500mg.

  • Geffan

    Jag har tyvärr inte lyckats blir gravid än. Metformin kan ju verka bra på vikten ,om man nu har problem med det å de har ja .haha. aa tror inte det det rekommenderas att ta under graviditet men å andra sidan så tänker nog många , vad är det som kan skada? Jag har pcos. har problem med vikt , dock inte så stort sötsug som många verkar få. har lite problem med hårväxt typ mustasch polisonger som är lite kraftigare än kvinnan brukar ha.. hur kul e de lixom .. Hmmm hormonerna är väl absolut inte i rätt balans å det visar sig nog på humöret ibland haha.. dock bliivit bättre sen ja började med metformin. De värsta är väl det här me ägglossning.. den verkar inte finnas i min kropp.. Hade en enda mens förra året..lyckat! Har försökt i 2 år o bli gravid .. Lyckan kommer väl kanske någon gång till oss.. Hoppas.!

Svar på tråden Äter metformin, försöker bli gravid.