• mysmys75

    hjälp gravsten...

    vi förlorade våran Albin i tisdags den 11 mars... o nu är det massor m frågor.. hjälp.. gravsten.. pga att jag e sjukpensionär o min man e arbetslös så har vi inte så mkt pengar...kan någon någon bra sida m billiga gravstenar...hjälp!!!!!!!!!!!!

  • Svar på tråden hjälp gravsten...
  • mysmys75

    nej vi har bestämt oss för att vi vill ha en grav att gå till.... vi vet att det kommer bli dyrare, men vi är villiga att leva fattiga ett tag....


    Casper04 skrev 2008-03-15 11:07:44 följande:
    Ni har inte funderat på att kremera och sprida askan på en speciell plats för er och sätta en minnes tavla där =) Lider verkligen med er jag vet inte vad jag skulle ta mig till om något sådant hände.
  • mysmys75
    lurv skrev 2008-03-15 11:15:41 följande:
    Är din man med i facket? Kolla isåfall med hans fack. Vet att via flera fack kan man få hjälp med begravningskostnader. Beklagar er stora förlust
    tyvärr är min man inte m i något fack o eftersom Albin dog i vecka 24 så gäller inte graviditetsförsäkringen heller
  • mysmys75
    Mijjo skrev 2008-03-15 20:23:15 följande:
    ett tips är att åka till närmaste stenhuggeri, hos alla finns en sk stenskrot där kan man hitta jättefina för bara nån hundring, som kanske har en kantflisa som knappt syns eller så har den ett skönhetsfel.. gravering brukar kosta ett par hundra.Var bor ni nånstans? om ni bor i skåne så har vi kontakter och kan ordna en fin skrotsten....i mitt galleri kan ni se en ovanlig nallesten som vi lät göra till vår dotter ,, den är inte från stenskroten så den kostade lite mer....(ca10 tusen)
    hej... tack för dina råd... vi bor inte i skåne tyvärr utan i östergötland.. kram
  • mysmys75
    Mijjo skrev 2008-03-15 22:28:00 följande:
    ska ni ha en stående sten eller en liggande?
    vi har bestämt oss för en liggande sten eller en skulptur
Svar på tråden hjälp gravsten...