• Disan

    Någon mer med en väldigt lätt och ickekrävande bebis? (solstråle)

    Oj, vad många neg ord det blev i solstråletråden!! Knasigt! Tror inte ts ville höra att den kan komma att ändras... Men men..! Jag kan bara tala för mig själv.

    Min dotter var lite grinig den första tiden, ville bara amma hela dagarna. Men sov hela nätterna från och med att hon var tre veckor gammal ungefär. Sååå skönt! Nu är hon 9 månader nästa vecka och världens gladaste och trevligaste tjej!! Känns så skönt att ha en liten solstråle här hemma, vi hade ju ställt in oss på det värsta: vaknätter och kolik etc etc. Hon är verkligen underbar!

    Tack för denna tråd, vill ju träffa fler folk med solstrålar!


    BabyRo född 070620
  • Disan
    eriQa: Jag syftade faktiskt inte till ditt inlägg!! Tyckte att det var pos och fint! Så klart att våra solstrålar har dåliga dagar, som sagt tänder kan göra ont!

    Vår tjej klagade dock inte en sek när hon fick tänder, inte heller när hon var kräksjuk! Jo, lite grinig var hon, men hon sov ff hela nätterna och ville traska runt på golvet med oss i släptåg. Trots feber! Såå sött..!
    BabyRo född 070620
  • Disan
    1978Nettan: Det låter ju underbart! Så sött att han kröp efter dig och drog dig i byxan!! mamasnest: Haha, jag förstår dig! Alla har ju som sagt dåliga dagar, nätter, månader etc etc. Hon kan ju självklart vara en solis för det!
    BabyRo född 070620
  • Disan

    Åh, jag hoppas att ronja också blir snäll när hon blir större!! Hon är ju en illbatting egentligen, vild som få! Redan i magen kallade vi henne för Vilda (som är hennes andranamn) pga alla sparkar Men man får väl vänja henne vid att umgås redan vid tidig ålder... Måste väl vara det bästa?


    BabyRo född 070620
  • Disan
    En glad tjej: Samma här! Eller ja, både jag och min syster var sk relativt krävande bebisar och var helvetesungar som tonåringar! Som mamma berättade nyligen, hon bar på oss till den dagen vi började gå själva, innan bara skrek vi om hon försökte sätta ned oss... :-/

    Ananaspaj: Såå härligt det låter! Min tjej gillar inte att åka bil... Tror att vi gör det för sällan. Händer nämligen bara då och då. Sedan gillar hon inte att åka vagn för länge heller, om hon inte kan har händerna fria och leka med ngt, dvs. Så nu när det börjar bli varmare börjar det också bli bättre! Hon är väldigt duktig på att underhålla sig själv
    BabyRo född 070620
  • Disan
    Madge: MIn är heller inte så förtjust i maten, eller ja, inte i bitarna som vi introducerar! Kan bli ganska bråkigt när det är lunch... Men så fort man tar bort "det hemska" blir hon glad igen

    Just nu är min lilla tjej inne i en mammaperiod.  Det är jättesvårt att lämna henne själv för att t ex gå och kissa. Så för tillfället är hon med inne på toan, står och hänger bredvid mig Men jag hoppas att det går över!
    BabyRo född 070620
Svar på tråden Någon mer med en väldigt lätt och ickekrävande bebis? (solstråle)