• XDX

    Vilken omkrets/längd har din partners penis?

    Det är bara 3 av 1000 som har större omkrets än 15 cm. 
    calcsd.info/

    Kondomen Grande XL är avsedd för upp till 15 cm i omkrets. 

    Det sägs att 14 cm omkrets och större ger många kvinnor problem med smärta vid samlag. 




    Omkretsen, i statistiska sammanhang, mäts på tjockaste delen av skaftet. Kan vara vid roten, eller mitt på - man mäter där det är tjockast. Man ska inte inkludera huden som tillhör pungen när man mäter rotens omkrets. Man mäter inte över ollonet. 

    Jag har nördat på detta då jag själv har problem med att min storlek orsakar smärta. Såklart blir det värre om den är tjock hela vägen ut och inte mest bara vid roten. Och om den blir väldigt hård, inkl ollonet. 

  • XDX
    Anonyn (Medel) skrev: 
    "Jag har 15 cm lång tror jag. Minns inte omkretsen. Men ungefär som en wc-pappersrulle. Jag ryms precis i den. Vad det då kan vara? Jag uppfattar själv att jag är av medelstorlek" 

    Toarulle är väldigt osäker referens, de varierar.  Ganska vanligt med utvändig omkrets 12,5 på dem, och då lite mindre invändigt - sannolikt nära medelomkrets ungefär. För att mäta och jämföra med statistik är det måttband som gäller, se mitt inlägg ovan om detaljer. Gissningsvis sitter en Profil ok på dig. 

    Själv kommer jag inte ens halvvägs över ollonet med en typisk toarulle, och jag använde Grande XL. 
  • XDX
    Anonym (Medel) skrev: 
    "Du skrev att det har varit problem med din storlek, men har du fått uppskattning för det också?" 

    "Enda" uppskattningen är att frugan tycker det är skönt och kommer vaginalt varje gång, OM vi håller oss inom just de få tekniker vi lyckats klura fram under alla år. Annars tyvärr ingen uppskattning. Jag är väldigt nyfiken på hur sexet hade varit med nån som verkligen uppskattar grovleken, känns som jag missar nåt medans livet passerar :( 
  • XDX

    ...ah, kom på att en tjej verkade väldigt förtjust i att rida mig. Men det blev bara en gång för hon var så trång att det gjorde skitont på mig. Hon märkte att jag ville sluta, men hon stönade högt och bad mig fortsätta. Som tur är kom hon fort. Jag fattar inte hur hon kunde tycka det var skönt, och att hon kom. Blev ett extremt kort förhållande. Min kompis blev ihop med henne sen, och de fick barn ihop. Märkligt nog dök hon upp oannonserad en dag, när hon var ihop med honom. Hon ville kanske kolla om det fanns ömsesidigt intresse. Jag lyckades avleda vänligt, ville inte ha en smärtsam ridtur till. 

Svar på tråden Vilken omkrets/längd har din partners penis?