Inlägg från: Lindisen81 |Visa alla inlägg
  • Lindisen81

    Ikea Kök

    TeamX skrev 2008-04-12 10:41:33 följande:
    Vi bytte ut vårt gamla kök mot ett IKEA kök. Vi har Tidaholm (EK) och vi är kanonnöjda! Vi har haft det nu i drygt tre år och ännu är det inte slitet någonstans, trots att vi lever jämt i köket. Vi har bänkskivor från IKEA, men däremot inte diskbänk, blandare och vitvaror. Dem valde vi att köpa i en "hemma" butik.
    vad roligt att höra att ni är så nöjda med köket! nu känns det bara ännu roligare att fixa ett ikea kök när man läser allt positivt!
  • Lindisen81

    okej hörrni, handen på hjärtat nu! Hur va det att bygga köket själv? krångligt? svårt? lätt som en plätt? roligt? trist? tidskrävande? snabbt?

  • Lindisen81

    5 veckor låter ungefär vad jag skulle klara av =)

    vi ska; riva en vägg som ska bli bar.
    lägga ny parkett
    in med alla skåp å grejer
    kakla
    sedan i matdelen ska vi sätta upp panel samt måla, el tapetsera, det har vi inte riktigt bestämt ännu...

  • Lindisen81

    ja jag har planerat att göra köttfärssås, gryta osv =) men hoppas oxå på att kunna hitta någon som har sån där campingspis med två plattor att låna ut! annars blir det mkt sallader och pizza =)

  • Lindisen81
    Kaxmaja skrev 2008-04-12 12:19:56 följande:
    Detta køk anlitade vi hantverkare då vi skulle riva väggar lägga nytt golv och en massa sånt plus att jag var høggravid. Men i førra lägenheten byggde vi IKEA køk själva de gick super bra.
    vad får man betala för att få hjälp med att bygga köket? bara nyfiken
  • Lindisen81
    Sadie skrev 2008-04-12 12:29:24 följande:
    Jag försökte men fattade inte så mycket men jag menar mer att kan man specialbeställa skåp om det nu tex fattas 5 cm i ena hörnet eller så? Inte så kul att bara ha ett hål där liksom.
    jag o sambon va till ikea då vi hajjade noll av köksverktyget =) vi fick superbra hjälp av dem de är riktigt kunniga o trevliga. vi sätter dit täcksidor, på ett ställe där det "saknas" en bit kommer vi sätta in en sk "vinhylla" för att det inte ska bli ojämt.

    när jag går in på mitt kök genom ikeas sida fast från min dator hemma så kommer inte själva skåpen fram, bara stommen så att säga... är dt för att min dator inte orkar öppna hela programmet...?
  • Lindisen81
    Kaxmaja skrev 2008-04-12 12:35:49 följande:
    långt nere på sidan kan du välja om de ska visas med bara stommarna eller även med dörrar. Tror de e långt nere på vänster sida
    jag trycker så men luckorna komemr ändå inte fram =(
  • Lindisen81
    Kaxmaja skrev 2008-04-12 12:44:25 följande:
    hmmmmm jo men de ska dem gøra
    nooooooooooooooooooo funkar inte!!!!!! ledsen i ögat nu ju! har ikea nån akut service telefon....?
  • Lindisen81

    Sadie; hehe skulle kunnat vara mina frågor det där =)

  • Lindisen81

    anf fläkt så har vi ett sånt "gammalt" system i huset vi bor. Lägenhet. Vi måste ha kolfilter och får alltså inte täcka över det lilla fläkthål som finns i kökets vägg. Enligt personalen på ikea kan vi ha deras snygga fläktkåpa som är en kolfilter

Svar på tråden Ikea Kök