Inlägg från: Lindisen81 |Visa alla inlägg
  • Lindisen81

    Ikea Kök

    zandrisen skrev 2008-04-14 13:04:27 följande:
    Finns speciell spray man kan ha för att undvika de värsta fläckarna, sen blir det nog inte mer gnoande än om man skulle ha kakel. Jag är halvpedant, så det är viktigt att det ska vara lätta att rengöra för min del med
    smart med sprayen, hade jag inte hört talas om!
  • Lindisen81
    Sadie skrev 2008-04-14 13:03:31 följande:
    Allting annat är alltså vitt? Har ni någon annan färg på typ gardiner eller nån annan vägg eller så, som kunde vara snyggt om det går igen i kaklet? Det finns så sjukt mycket kakel att välja mellan har jag märkt så ett tips är att kolla runt lite i olika affärer så kanske ni upptäcker just det kaklet ni inte visste att ni ville ha!
    allt går i vitt.... gardiner har jag inte tänkt på ännu, inte lampa heller... stolarna är just nu i svart fuskskinn, men funderar på att klä om dem...
  • Lindisen81
    Kravmärkt skrev 2008-04-16 21:38:48 följande:
    Idag tog det två timmar att snickra ihop två lådor till ett av skåpen. Mitt tålamod låg preeeecis på gränsen. Är det nån annan som trixar?
    hehe va roligt =) vi har ju inte ens beställt köket, men snart gör jag sällskap!
  • Lindisen81

    suck va trist allting känns... vi skull beställt kök i slutet av maj... nu vet jag inte om det blir gjort pga lite oförutsedda utgifter... vi funderar dock på att belåna lägenheten med 50 tusen så vi kan genomföra köksbygget....

  • Lindisen81

    Vi har funderat lite på det här med kakel... Nu har jag kommit på att det skulle va fint med en fond i matdelen, sedan i köksdelen ha fondtapeten som "kakel" med en glasskiva över... Alltså, istället för kakel sätta dit en tapet som är likadan som fondtapeten vi ska ha, och sätta upp en glasskiva över. Är detta möjligt? Vad är det någon speciell glasskiva man har till detta? Hur får man upp den? hur tätar man för att inte fukt ska komma in under glaset...?
    Ja massor av frågor...

  • Lindisen81

    idag har vi varit till ikea igen för att fixa det sista med mått å grejer! känns bra. nu ska vi skriva upp på papper alla "småsaker" som innehåll i lådor, osv så får ikea-personalen fixa in det när vi beställer =) I slutet av juni ska vi tillbaka o lägga våran order. innan dess ska vi kontakta bauhaus för måttbeställd bänkskiva samt prata med glasmästare!

  • Lindisen81
    Coffy skrev 2008-05-05 21:51:24 följande:
    hallå, råkade snubbla in på eran tråd, jobbar själv på ikea kök o sthlm barkarby, jag kan gärna svara på era frågor (de jag kan svara på förstås) :)
    hej! kanske du är en av dem vi typ trackaserat med våra köksfrågor, haha. kanske du vet varför jag inte kan få upp mitt kök i inredningsverktyget på min dator hemma...? funkar utmärkt på Ikea, men öppnar jag det hemma så är det bara som ett "skelett", luckor o innehåll följer inte med. Jag har prövat trycka på den knappen; dölj/visa luckor, jag har raderat program o laddat ner det igen men det fungerar inte! är det min dator hemma som är för seg för att orka öppna det ???
  • Lindisen81

    idag va vi och beställde vårat kök! får hem det den 2 juni. ska bli sååå skönt. vi ställer in det på kontoret så börjar vi smått med att riva det gamla. känns skönt att slippa känna stress nu när vi vet att köket komemr vara på plats en månad innan vi egentligen skulle bygga!

  • Lindisen81
    Minttu skrev 2008-05-20 23:07:52 följande:
    Fam Vollmer skrev 2008-05-15 23:10:16 följande:Vi kollar också på Ståt med snäcka handtagFunderar nu på kakel, bänkskiva och fondtapet..Tror att kakel blir typ naturvitt och bänkskiva antingen svart "sten"laminat eller ekskiva.
    vi har nyss beställt ståt kök med Lindsdal handtag! vi komemr köra med vitt kakel, ekparkett, ekbänkskiva, så i matrummet blir det vitmålad vägg. kommer sedan satsa på detaljerna som gardiner, osv i någon färg...
  • Lindisen81

    vårat kök kommer på måndag!!!!!

    ang bänkskiva... vill ha tips. vi har inte beställt den ännu. vill ha en sån "underklistrad" diskho, sedan ska den sågas så man får i en spishäll. vart beställer vi billigast skiva? massiv ek är vi ute efter.

Svar på tråden Ikea Kök