• ANOF

    Någon med erfarenheter av Svan?

    Svanar är dom mest fantastiska djur man kan tänka sig. Dom har en personlighet och är mycket intelligenta. Om man är nära en svan känner man vilken otrolig pondus och intelligens dom har. Är det någon som har erfarenheter av svan att berätta om?

  • Svar på tråden Någon med erfarenheter av Svan?
  • Alvi
    Heisan skrev 2008-04-14 22:44:02 följande:
    Jag tycker att Svan är sensuell.. Den långa smäckra halsen... Den vita välformade kroppen... Svan väcker tankar o känslor inom mig som jag aldrig förr känt för ett flygfä...Det finns en väldigt vacker Svan i sjön här i byn som jag har försökt närma mig-men hans partner är väldigt svartsjuk o kontrollerande-hur skall jag göra för att få kontakt?
    Åh så spännande. Detta är första gången jag har träffat på någon annan som har fått känslor väckta av Svan... Det är en ljuvlig, pirrande känsla, inte sant?
    Heidi på fjället, utgången mjölk, hur uttalar man Toffifee? Allt du undrar, har Effellarna svar på!
  • ANOF

    Bästa jag skrev 2008-04-14 22:43:39 följande:


    Men varför vil du sova i samma säng som svanar? Gir det en ekstra glädje eller? Du vet vel at dom har lus i pelsen?
    Svan har absolut inga lus i pälsen. Det är mycket renliga djur och dom tvättar sig noga. Problemet är om dom har fårr olja eller avgas-smuts på sig. Det kan dom ofta inte tvätta bort själva, utan då kan det vara nödvändigt att ta hand om dom för att tvätta dom. Det kan också hända att svanar blir sjuka eller får en infektion, dom blir då ganska sega och hängiga, och kan få svårt att komma upp i luften.
  • Heisan
    Alvi skrev 2008-04-14 22:50:32 följande:
    Åh så spännande. Detta är första gången jag har träffat på någon annan som har fått känslor väckta av Svan... Det är en ljuvlig, pirrande känsla, inte sant?
    Jo det vibrerar i kroppen när jag ser Svan.. Men jag blir så sorgsen av hans skata till partner..
    Dec-07: 107-93,4
  • AnnaGBG
    Heisan skrev 2008-04-14 22:49:52 följande:
    En kanadagås då? Gillar de desperat kvinnor som vill vila huvudet mot en mjuk dunmage?
    Vi hade gäss när ( eller Gås, kanske det heter ) när jag var liten, dock inte Kanadasorten. Jag upplevde nog Gås att vara lika asocial som Svan.

    Men Höna då, de kan vara mysiga... eller varför inte Papegoja spm det skrevs om tidigare här?

    Eller är det just den sortens kropp som Gås och Svan har som du är ute efter?
  • Bästa jag
    Heisan skrev 2008-04-14 22:49:52 följande:
    En kanadagås då? Gillar de desperat kvinnor som vill vila huvudet mot en mjuk dunmage?
    Tja, så intelligente som dom fremstilles her så kan det jo tänkes at dom skulle kunne tilfredsttille, bara for at dom har intelligensen och empatien som behøves
  • pajas01

    måste fråga varför du gör så emot ett vilt djur!?! tror du inte den lider mer av att ligga i din säng än att vara fri som en fågel.!?!

  • Heisan
    AnnaGBG skrev 2008-04-14 22:53:24 följande:
    Vi hade gäss när ( eller Gås, kanske det heter ) när jag var liten, dock inte Kanadasorten. Jag upplevde nog Gås att vara lika asocial som Svan.Men Höna då, de kan vara mysiga... eller varför inte Papegoja spm det skrevs om tidigare här?Eller är det just den sortens kropp som Gås och Svan har som du är ute efter?
    Ja jag har drömt om dessa magnifika djur sedan jag läste Nils Holgersson när jag var liten..

    Den historien hade inte varit lika storslagen om den handlat om en höna eller en ara..
    Dec-07: 107-93,4
  • skorpionen80
    ANOF skrev 2008-04-14 22:50:58 följande:
    Bästa jag skrev 2008-04-14 22:43:39 följande:Svan har absolut inga lus i pälsen. Det är mycket renliga djur och dom tvättar sig noga. Problemet är om dom har fårr olja eller avgas-smuts på sig. Det kan dom ofta inte tvätta bort själva, utan då kan det vara nödvändigt att ta hand om dom för att tvätta dom. Det kan också hända att svanar blir sjuka eller får en infektion, dom blir då ganska sega och hängiga, och kan få svårt att komma upp i luften.
    Men är det inte lättast att avliva dem då? Det brukar ju funka på andra djur...
  • ANOF
    Heisan skrev 2008-04-14 22:55:43 följande:
    Ja jag har drömt om dessa magnifika djur sedan jag läste Nils Holgersson när jag var liten..Den historien hade inte varit lika storslagen om den handlat om en höna eller en ara..
    Nu handlar ju inte råden om gäss eller papegojor, utan om Svan.
  • jungfu

    TS, nu har jag inte läst hela tråden, men du känner kanske till kvinnan som bodde med en massa svanar i sin lägenhet på Kungsholmen i stockholm? Polisen tvingade henne att göra sig av med dem... De är inte riktigt klassade som husdjur.

Svar på tråden Någon med erfarenheter av Svan?