Inlägg från: infantsorrow |Visa alla inlägg
  • infantsorrow

    Trycka fram små vita klumpar i halsen?

    Nudel skrev 2008-04-26 00:29:11 följande:
    AnnaGBG:

    Oj, hårnålar. Kanske man ska prova med det. Har bara provat med tops, tandpetare och tandborste hittills men får inte loss dem. Sitter som klister de rackarna. Vill inte pillra så mkt där heller.

    Har många gånger tänkt samla ihop en hel skål med de där propparna och sedan lämnat till vårdcentralen Är SÅ less på att aldrig bli "tagen på allvar". Jag ser det som ett problem och jag vill bli av med det, gärna snarast!
    Rekommenderar ett finger;)

    Blev så sjukt glad när jag hittade den här tråden då jag fick det här problemet för ett par månader sen och trodde det var nån livsfarlig sjukdom jag var ensam om!

    Däremot skulle jag inte rekomendera hårnålar då man är så känslig i halsen.. Jag läste på nån hemsida att man kan använda fingret eller en tops (provat tops förut men känns som man inte får ut allt) Stod nyss framför toalettspegeln och använde fingret för att pressa ur klumparna och det bara vällde fram! SÅÅÅÅ vidrigt så man vill kräkas!! Ryser bara jag tänker på det. Men käns skönt att ha "rensat ut" skiten från munnen.. BLÄH!

    Nog äckligaste tråden på det här forumet..! :P
Svar på tråden Trycka fram små vita klumpar i halsen?