• Zarah Zofie

    Vasa - Kristinestad 9

    MissGoldie- Jag håller med dig om Perrellis sminkning. Kan ingen göra något åt den!!!!! Jag är inte en sån som sminkar mig. Gör jag det blir det oftast bara maskara och läppstift typ. Men när t o m en som jag ser att det ser ut som en skräckfilmssminkning så borde nog en sån som....mrPerrelli se det också.....Men om man blundar då hon sjunger så blir låten riktigt bra.

    Vårt finska bidrag har lite Lordi över sig. Antingen tycker man om det eller så skäms man ögonen ur sig. Men i år har vi faktiskt inte skickat dit tävlingens sämsta bidrag. Hela det glamorösa med ESC har fallit i glömska då det skickas in bidrag med kalkoner och det sjungs på låssas språk. Estlands Letto svett ( eller va det var) gav mig rysningar. Gubben sa att sverige nog hade kunnat skicka dit det där kebabpizza-bidraget. De hade fått gott sällskap iaf.

    Fortsätter det så här får dom nog ändra både namn å att vinnaren blir den som skickar in det mest huvudlösa bidraget. Jag minns hur vi satt hemma å tittade på ESC å spelade in på kassetter å skrev upp poäng och förde statistik. Vi diskuterade och lyssnade och hela familjen var engagerade i det hela. ESC var något man väntade på och det var speciellt. Glamoröst.

    nu är det mera som ett enda stort skämt och det ska göras så mycket pengar som möjligt på det hela. För många länder är med å många är inte ens europeiska,det ska vara massor med deltävlingar och det smutskastas och skäms ut och den ena är med naken än den andra. Det börjar inte vara något för barn att se längre.....Jag kommer nog att titta på finalen. Trots att det har spårat ur kapitalt....sniff...sniff...hm jag tror Hannes har en luktande present åt mig.....jag ska nog gå å kolla den saken.

    Han som var så duktig å fick sån i pottan 9 gånfer av 10 har börjat lägga det i blöjan
    9 gånger av 10 istället. Ofta gör han det då han vaknar i vagnen å ligger då tyst och stilla tills det är färdigt å sen går alarmet....Nåja han är ju bara 1 ännu så ingen brådska....


    Änglapojken Linus 8-00, Emilia 9-02, Hannes 4-07
  • Zarah Zofie

    Kan nå hjälpa mig med en låt???
    En del av texten går så här:

    Solen stiger upp även idag.
    Flera 1000 mil kan jag gå idag.
    Tänker på vad min far alltid sa
    Det blir en bra dag idag.

    Vem sjunger den?? Den spelades ofta på radion då jag jobbade på bergö daghem å den fick mig alltid att se positivt på dagen oavsett hur den blev sen. Skulle vilja höra den igen. Sökte den på You tube men hittade den inte. Jag vet inte ens vad den heter....


    Änglapojken Linus 8-00, Emilia 9-02, Hannes 4-07
  • Zarah Zofie

    Usch mariem. ge Noel en styrkekram från mig. Men vårt krupp-äventyr i färskt minne så ryser jag när jag tänker på er. Usch!!


    Änglapojken Linus 8-00, Emilia 9-02, Hannes 4-07
  • Zarah Zofie

    Vår natt har varit si så där.....Hannes vaknade 23.30 å hade världens krupp på gång Jag slät med mig killen å gick ut på trappan. Gubben bäddade åt mig bredvid Hannes säng å la igång luftfuktaren medans. KL 2 var det dags igen å då gick vi ut i bilen. Jag var så trött så jag trodde jag skulle somna där jag var så jag vågade inte sitta på trappan. Vem vet vad som skulle kunna hända då....Om inte annat så skulle grannarna få något att prata om

    Jag vaknade 5 å då gick vi in för jag var så frusen då. Hannes hade fortfarande tungt då så fort han började gråta. 7.30 vaknade han å var alldeles täppt igen å vi fick gå ut igen. Ringde HVC å fick komma genast. Då var det hela redan över å läkaren kunde bara konstatera att ungen just då mådde finfint. Han skrev iaf ut Sir. Ephedrin Paediatr. åt honom. Nån här som har erfarenhet av den hostmedicinen?

    Jag passade på att kolla upp med honom om de olika råden angående luftfuktare eller inte. Så han sa att om man är noga med rengöringen av dom och tömmer och byter vatten ofta å låter den torka emellan så undviker man att det kommer mögel idom. Det är därför som luftfuktarna inte är så bra eftersom mögel bildas fort i dom. Men sköter man dem så är det bara hemåt.


    Änglapojken Linus 8-00, Emilia 9-02, Hannes 4-07
  • Zarah Zofie

    Är lite lat just nu....Picknicken...var var det den skulle vara?Är för trött för att orka läsa igenom alla sidor vi knåpat ihop


    Änglapojken Linus 8-00, Emilia 9-02, Hannes 4-07
  • Zarah Zofie

    *Picknick to 12.6 KL 15

    mjauen
    lilja76
    Millami
    Devania
    Strutin
    iolanthe
    Catsy
    MissGoldie
    Lindilididda
    escorpito
    j marie
    Zarah Zofie


    Änglapojken Linus 8-00, Emilia 9-02, Hannes 4-07
  • Zarah Zofie

    Natten har varitmycket bättre inatt än förra natten. Inga kruppanfall inatt. Gam medicinen till natten och hade på luftfuktaren. Han har vaknat flera gånger iaf. Hade säkert hög feber men jag började inte båkäl om honom då han halvsov. vi steg upp 6 å då hade han 38.7.Snåran rinner å han har närt till gnället.....suck.....Jag skulle inte ha skrutit åt råddan att vi varit friska hela vintern....Nu får vi allt på en gång....


    Änglapojken Linus 8-00, Emilia 9-02, Hannes 4-07
  • Zarah Zofie

    Chefen ringde igår å undrade om jag helt säkert kommer tillbaka i september. Det var nåt med budjeten å så..Nåja jag passade på att fråga om dagvårdsplatserna är klara å om hon visste vart hannes skulle hamna. Då sa hon att de inte var klara än!!!!

    Jamen jag lämnade in pappren på honom då vi skrev in Emmi till förskolan i februari!!!!!Jag skulle vilja kunna skola in honom sakta medan dagmamman jobbar och inte störa henne på semestern ifall hon har semester in i augusti. Vet ju inte hur dom jobbar på kommun men lite allvar skulle det väl kunna vara. Nog borde dom veta vid det här laget vilka barn som ska till dagis och var han kunde ha rum. Usch nu blir jag alldeles tvärarg.

    Får väl ligga på dom så dom får ändan ur vagnen där på kommun.....


    Änglapojken Linus 8-00, Emilia 9-02, Hannes 4-07
  • Zarah Zofie

    Måste berätta om komplimanen jag fick av gubben tidigare idag nu när ni pratar om vikten å så...

    Jag stod så där ergonomiskt "bra" böjd ni vet... med raka ben å rumpan högst å klädde på Hannes ett par byxor. Ställningen inbjöd ju gubben till att daska till när han gick förbi. Gubben tar tillfället i akt å smäller till. Sen vänder han sig om å säger " aj Hödu du buri var spetso tu nu..."

    Hmmm...efter 4 månader på vikväktarna å - 8kg Så kanske man ska ta komplimangen positivt


    Änglapojken Linus 8-00, Emilia 9-02, Hannes 4-07
  • Zarah Zofie

    Sen så fick vi vårt första handsval på dagvårdsplats åt Hannes Nu kan jag lugnt njuta av sommaren å de sista 3 månaderna av frihet med barnen


    Änglapojken Linus 8-00, Emilia 9-02, Hannes 4-07
Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9