• Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9
  • Anna kaffekanna

    foxie: vi har en maclaren techno plus men den e några år gammal. vi köpte den begagnat på huuto o ha varit jättenöjda.

    ha passa på o lagt in lite nya bilder på mina pojkar oxå idag när ja en gång höll på, finns på w under standard o på e i hansd egen mapp. w hade fått så långt hår så jag blev tvungen att ta till saxen idag, oj va sorgligt då hans vackra lockar föll, men det blev nog kvar en hel del oxå. int så lätt att klippa en två åring som gråter krokodiltårar o skriker o viftar i ett. blev lite ett snipp här o ett där men d lockar sig ändå så mycket så det syns int om d e ojämnt tack o lov.

    om ni undrar varför d bara e små bokstäver skriver jag me en hand medans jag har e på andra armen...


    ♥ (¯*`°?.¸ ♥ Lycklig mamma till William 03.01.2006 & Elias 23.02.2008 ♥¸.?°´*¯) ♥
  • foxie80

    mariem- jo men bara gubbarna...inte vi..:)

  • Devania

    Pyzzlan: Jag ska kolla om jag hittar nån barnvakt så ser jag om jag kommer elr inte, men isåfall kan vi gärna träffas inann nånstans! När måste man anmäla sig?

  • Pyzzlan

    Devania: Vet inte när man skulle anmäla sig. Du kan väl ta med A i så fall. Hon är ju så liten ännu så hon är väl inte till stort besvär?

  • Lyckan

    Grattis Tandtrollet!!

    Imorgon ska jag på BON JOVI konserten, jippii
    Är med barnen vid farmors nu, imorgon lämnar jag dom här och möter upp en kompis på tågstation så bär det av mot helsingfors

  • Millami

    lindilididda
    L tycks vara samma storlek som anton...
    vi använder ännu vissa 62 men mästa dels 68 å 74 å anton e ju snart 10 månader..

    ida ha anton fått en lära gå vagn...men ja tror han missuppfattat lite....han ståår i själva lådan å så gott som hoppar..livsfarlit ju..å sitter i lådan...
    men då man visar åt han hu han ska gör så tar an i å så far an gående....trodd int an sku kuna he såde på en gång bara
    så jär springer vi väl no före sommarn e slut..


    Lycklig Mamma till Anton
  • Lindilididda

    Millami: ja, L har en pyjamas som är 62 ännu! Små grabbar!

    Ojoj, låter som on A har det kul med sin gå-vagn!?

    Lyckan: vad roligt med konsert! Njut!!

  • Millami

    lindilididda
    jaa dom e nog d..hehe...

    jaa han har kul...han riktit skrattar högt....


    Lycklig Mamma till Anton
  • tandrollet

    Tack för alla gratulationer, naturligtvis tycker vi också att noah är världens  sötaste

    Nu hade de nog skippat det där att man bara skulle få vara på keskola då det var besökstid. Jag tyckte de uppmuntrade till att man skulle vara där så mycket som möjligt!
    En sak som jag tyckte var störande var att det var nya skötare där typ hela tiden! Vi funderade många gånger hur stor personal de har riktigt. Vi var där nästan hela dagarna eller både förmiddag och kväll och det var nya face hela tiden. Det var jobbigt.
    Jag sov en natt i familjerummet med Noah - tredje dagen/natten efter förlossningen. Satt och grät utan orsak. Det lär ska vara vanligt 3:dje dagen - jag var så labil och ingen på keskola fattade något och ingen fanns det att prata med. Då T kom dit höll jag på att böla mig sönder å samman. Hemskt var det. Sov första natten efter förl. på A5:an och andra natten blev jag flyttad till BB men Noah var kvar på keskola. BB dygnet var fantastiskt, personal och andra mammor att prata med. Å så var de 3.dje natten på keskola å sedan fick jag fara hem - utan Noah


    Jag äter medicin för att få stopp på mjölken. Perlodel heter den och fy vilka biverkningar. Först sa de att jag måste ta en hel tablett två gånger om dagen men så visade det sig att det räckte med en halv två gånger om dagen så jag mår lite bättrenu. i 14 dagar måste jag ta medicinen - tills på torsdag.


    BF 23/6 2008
  • Pyzzlan

    Tandrollet: Samma här tredje dagen. Den dagen blev Oskar satt i UV-skåp och fick bara komma ut för att bli matad. Jag tyckte det var världens undergång den dagen att han måste ha höga billirubinvärden och jag hade ingen baby att hålla i famnen som de andra mammorna hade. Ville inte ha några besök den dagen utan tjurade och grät hela dan. Ibland är det tur att man inte vet vad framtiden har att bjuda på, senare när Oskar blev sjuk verkade denhär incidenten mest löjlig. Men visst är det kusligt vad hormonerna ställer till för spratt Inte många dagar kvar till torsdag som tur!

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9