Inlägg från: gosmamman |Visa alla inlägg
  • gosmamman

    Stackars barn

    GurraC skrev 2008-05-29 17:34:50 följande:
    Enligt dig kanske inte Sören är ett bögnamn men enligt den stora massan i övrigt är det, det. Ska barnet då behöva lida för att det får ett bögnamn men för att du inte tycker att det är det? Hur vore det om man tog en lite vidare syn än den bara närmast inskränkta. Vissa namn ger man bara inte till sina barn så är det bara. Sören är ett av dessa. Lyssnat på busriningarna i Hassan? Där heter bögarna Sören, Sylvester och Claes-Chrisitan och det är genom det som det har blivit bögnamn. RFSL:s ordförande heter dessutom Sören och är homosexuell, vilket befäster ännu mer att Sören är ett bögnamn. Gå ut på vilken skolgård som helst så får du höra att killarna förknippar namnet Sören som ett bögnamn.
    Men herrgud det är såna som du som mobbar andra så dina ungar kommer troligtvis vara dom som mobbar de barn som har annorlunda namn.

    Stackars de barn som ska ha dih som förälder som verkar vara så trångsynt och fördomsfull.

    Jag trodde nästan tråden låg i sandlådan, man blir ju skrattfärdig när man läser TS
  • gosmamman
    Vinbärssaft skrev 2008-05-30 16:41:27 följande:
    Nej. Jag tycker att det känns som ett "evigt ungt" namn. Jag tycker snarare att det låter konstigt när jag hör det på de 60-åringar som oftast heter det nu - för så gamla har de ju hunnit bli! För jag väntar mig liksom fortfarande att någon som heter Tommy ska vara en vild rebell i 18-25-årsåldern, som har tatueringar och långt hår, och som åker motorcykel, spelar gitarr i ett rockband, röker braj och sådant..!
    Haha, jag känner en tommy som festar jämt, är ursnygg, tatuerad och jobbar som utkastare på en krog och byter tjej jämt, så nån sån finns det kvar. han är 27 och det är ju inte såååå gammalt.
Svar på tråden Stackars barn