• Tant Greta

    Vad ska man köpa på Lidl?

    Har en relativt nyöppnad runt hörnet.Varit där några gånger,kommit ut med mjölk,fil&ost typ.
    Tycker att det är supersvårt att fynda där,bara en massa okända märken på det mesta.Kan bara inte välja.
    De märken jag känner igen kostar ungefär lika mycket på Lidl som i min vanliga affär.

    Vill fynda:

    Tvättmedel
    Diskmedel
    Kött(gärna svenskt&ekologiskt)
    Rengöringsprodukter för golv&kök
    Sköljmedel
    Grönsaker

    Vad rekommenderar ni på Lidl?

  • Svar på tråden Vad ska man köpa på Lidl?
  • Emma 24

    Jag brukar handla grönsaker dom har ofta billiga och bra färska grönsaker och även frukt och då gärna annanas el mango sånt som är dyrt p ica, annars har lidl den godaste grekiska yoghurten och färdiga tsatzikin tycker jag

  • mosterYster

    Ni som gillar leverpastej: tysk sådan ROCKAR! Svensk gegga smakar ju ingenting i jämförelse! Den får tillika gärna vara grovmalen, mmmmm... och glöm inte att köpa Lidl's (osötade) cornichons att äta till.

  • Horst
    War skrev 2008-10-07 19:09:46 följande:
    Lidl har toppen soppåsar 20-25liters, skitstarka som funkar perfekt i blöjhinken.
    Vad heter de? (Vilket märke?)
  • MariaN
    Toviz skrev 2008-10-07 18:41:50 följande:
    Har komit på att dom flesta affärer börjat med eckliga småbitar i deras sylt i sånna youghurt förpackningar som Risifrutti, mannafrutti och en youghurt på Lidl, alla har bitar! Det var bättre förr då sylten va len och fin så man inte behövde få kväljningar när man skulle svälja. Jag har kommit på en sak då jag köper vanlig sylt på burk där finns inga småbitar och lägger dem i youghurten istället för dne andra sylten visst blir väldigt krångligt men suverännt! Angående Lidl i vår stad har dom fått vanliga kassar förr fick man lägga i kassen, upp på rullbandet ner i kassen igen och sen upp på en annan lång smal bräda där man skulle lägga upp maten igen och sen ner i kassen igen men nu har dom som vanliga butiker och här har dom kommit in med mer och mer mat som är som maten på ica, willys tilexempel. Finns att köpa vanlig mjölk, fil, youghurt, barnprodukter, vanlig ost, jättegoda hamburgare, osv dom har kommit ganska långt här. Gillar lidl superbra nu då jag får jättemycket mat för bara trehundra kronnor.
    annars kan man mixa sylten! skitbra!
  • HTG TTA

    Köpte ofta juice från Lidl innan men sedan de skrev i tidningen om en som köpt ananasjuicen och fått en stor mögelklump i glaset vågar jag mig inte på det mer.
    Annars är det överlag mkt bra grejer där.
    Bla deras hudvård och kosmetik! Jag är inte jätte-kunnig i olika ingredienser men jag kan läsa mig till att de flesta hudcremer osv faktiskt inte innehåller mineraloljor och det är ju fantastiskt till de priserna! Jag köpte ett läppglans och jämförde med ett köpt i en annan butik, och Lidls innehöll bara en tvivelaktig ingrediens (tror det var en paraben, konserveringsmedel) däremot det andra innehöll flera!

  • War
    Horst skrev 2008-10-15 23:32:26 följande:
    Vad heter de? (Vilket märke?)
    Tror dom bara har en sort, finns på rulle.
  • Stora syster

    Tänkte bara säga att (iaf här) det finns köttfärs för 39kr kilot på lidl! Tips till er alla köttfärsälskare (som jag då...)

  • ACAP

    handlar jättemycket på Lidl. Kan inte ens skriva upp allt. Tror bara det gäller att inte stirra sig blind på att det "inte är svenskt" vet måmnga äldre som gör det... Blir bara så förvånad när folk kommenterar med att jag äter inte mat från tyskland/danmark. Hur gör de när de är utomlands, äter , men mår illa hela tiden?

    Sen vi började med glass från Lidl kommer det inte in annat i vårt hem. GB´s gräddglass är rena vattnet jämfört med Bourbon (tror jag den heter på Lidl). Och sen fick vi reda på varför, det. Enligt min vegetariska kompis så är det oftast ägg i Lidl glass och enligt mig så är äkta glass gjort med ägg!

    Nu när det är dags för en liten igen så blir det blöjor från Lidl.

    Och på tal om rengöringsmedel, det märket W5  är minst lika bra som YES och minst lika drygt. Även deras billiga diskmaskinstabletter är bra!

  • Fru Kirta
    Toviz skrev 2008-10-07 18:41:50 följande:
    Angående Lidl i vår stad har dom fått vanliga kassar förr fick man lägga i kassen, upp på rullbandet ner i kassen igen och sen upp på en annan lång smal bräda där man skulle lägga upp maten igen och sen ner i kassen igen.

    Jag brukar packa i vagnen som vanligt när jag går i affären, sedan upp på rullbandet, packar ner i vagnen igen och sedan packar från vagnen i kassar. Man behöver väl inte packa allt upp på packningsbordet och sedan packa ner i kassar.
  • Fru Kirta

    Sorry nu skrev jag mitt eget inlägg inne i en citat:

    Min kommentar var alltså:

    Jag brukar packa i vagnen som vanligt när jag går i affären, sedan upp på rullbandet, packar ner i vagnen igen och sedan packar från vagnen i kassar. Man behöver väl inte packa allt upp på packningsbordet och sedan packa ner i kassar.

Svar på tråden Vad ska man köpa på Lidl?