Inlägg från: Thuva03 |Visa alla inlägg
  • Thuva03

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    Vi ska åka över dit nästa vecka ifrån ön. Tidigt upp för att ta båten över för att sedan sitta i bilen. Men då ska det handlas julklappar + vinterkläder. Är det någon som vet om det finns  ridstövlar eller ridskor och ridstrumpor till 5åringar på gekås.??
     
    Nästa år har vi tänkt hyra en buss här på ön och åka typ hela släkten har vi pratat om. Min mormor, min moster, morbrors fru, mina kusiner å mamma å syskon ja alla även min mammas kusiner + min gammelmoster ska vi försöka få med. Så efter nästa resa blir det till att spara till våran släktresa!!


    Ungmamma till Världens Bästa THUVA!!
  • Thuva03
    kidA skrev 2008-11-01 11:16:00 följande:
    jag handlade för 1900 kr igår. blev 4 fyllda stora gekåskassar.
    Oj. Vi har varit där i tre dagar. eller tre halva dagar mitt gick på över 7000kr sammanlagt.  Det vart en stor stor gekåspåse och tre stora plastpåsar.  Men mycket vart det. Många paket kommer det bli i jul och på födelsedagarna.
    Ungmamma till Världens Bästa THUVA!!
  • Thuva03
    Willes Mamma 08 skrev 2008-11-02 13:13:06 följande:
    nån som vet vad de har för utbud på barnvagnar på gekås? har de tex en vanlig enkel sittvagn med fyra stora hjul? eller är det bara sulkys o sådant? priser?
    Nej det fanns lite av varje. Men jag skulle nog aldrig köpa den vanlig sittvagnen själv. Jag tyckte att den va jätte bred. Men har för mig att den kostade under 1000lappen. så har man stor bil osv. så går det ju. Men sen hade dom ju sulkys osv också. Men även liggvagn eller om det va kombi kommer inte riktigt ihåg.
    Ungmamma till Världens Bästa THUVA!!
  • Thuva03
    anna450 skrev 2008-11-18 09:41:53 följande:
    Åå nu e det inte SÅ lång tid kvar tills vi ska åka(2 dec)vi ska hyra stuga.Men jag tänkte på en sak.jag ska kolla efter Bh:ar,men om det e massa kö till provhytterna och jag tar en storlek som jag "brukar" ha,sen om jag provar den i stugan och upptäcker att den inte passar,får jag lämna tillbaka den då dagen efter vi ska in på Gkås igen?(Naturligtvis tar jag inte av lappar å så innan jag provar..)Har en kompis som e därnere nu,smsade med henne nyss och det var okej med folk (än så länge)skrev hon :)
    har för mig att man inte får lämna tillbaka bh:ar. Men jag tycker att bh:arna är ungefär i samma storlek som annars. Jag köpte samma storlek som vanligt och dom sitter bra.
    Ungmamma till Världens Bästa THUVA!!
  • Thuva03
    eyalee skrev 2008-11-18 09:57:55 följande:
    Vi får åka vid tre fyra om vi ska vara där lagom tills det öppnar.. om jag minns rätt så lev det lagom när vi åkte sist vid den tiden.
    HÄr får man först ta båten över som går 7:20 sedan sitta på den i några timmar för att sedan va framme mellan 14-15 på em. eller så får man ta kvällsbåten som går vid 17 och sedan va framme vid ullared mitt i natten. så det är pest eller kolera. Men det fungerade fin fint för oss när vi va uppe under höstlovet. Visst mycket folk men ingen köande för oss ifrån ön. Ska förbi gekås en snabbis på vägen hem den 8dec. och hoppas på att det inte ska va kö då heller. Alla pratar om detta köande men jag har varit där nu 8 gånger å har aldrig fått köa.Glad peppar peppar ta i trä
    Ungmamma till Världens Bästa THUVA!!
  • Thuva03

    Här blir det ullared troligtvis den 4dec. Då far jag å dottern dit. Det är en utav sakerna hon vill göra på våran semester till västsidan. Hon längtar att få åka dit å köpa lite leksaker.


    Ungmamma till Världens Bästa THUVA!!
  • Thuva03
    salsajenny skrev 2008-11-27 21:25:25 följande:
    Hej, jag halkar in i tråden som jag smygföljt inför vårt Gekåsbesök igår.... Finns det nån här som bor i nv Skåne eller däromkring, eller som passerar Ängelholm, som ska dit upp snart???? Jag ångrar nämligen att jag inte köpte en Teletubbiesfigur där uppe, som kostar dubbelt så mycket i butik här nere...... Kunde man kanske få skicka en sån med bud då? *halvt desperat*
    vi ska till gekås om en vecka precis. Sen ska vi troligtvis ner till helsingborg på söndagen. Så inboxa så kanske vi kan fixa det.
    Ungmamma till Världens Bästa THUVA!!
  • Thuva03

    Är det någon som vet om man får ta med sig typ en yoghurt eller smörgås in på gekås? Min dotter är allergisk och kan ej äta något ur deras fik då jag inte har sett att dom har något som är komjölksproteinfritt.


    Ungmamma till Världens Bästa THUVA!!
  • Thuva03

    Okej tack för alla svar. Ja då blir det att ta med havreyoghurt å en smörgås till henne å kanske en havremjölk så att hon klarar sig under dagen. Tänkte att man kunde fika om det finns plats i deras fik så behöver man ju inte kladda ner allt annat. Hon är ju dock 5år snart 6år så hon förstår ju att man inte får kladda med skitiga fingrar på saker som inte är ens egna.


    Ungmamma till Världens Bästa THUVA!!
Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8