Inlägg från: MrsNash |Visa alla inlägg
  • MrsNash

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    Hej! Ska snart dit, men e det nån som vet om de har såna här dekorationsklistermärken eller vad man nu ska kalla det, som man kan sätta upp på väggar och tapet som en slags fond? Hoppas ni förstår vad jag menar! Ska försöka hitta nått till dotterns rum...

  • MrsNash

    MissM3 - jag köpte åkpåse där förra året, den kostade inte mycket och är jättenöjd med den, den är svart med fleecefoder inuti. ska man klaga på nått så tyckte jag kanske att den var lite kort. Men det var förra året som sagt och då såg jag även en annan svart åkpåse, så¨jag tror allldeles säkert att det finns även inför denna säsong.

  • MrsNash

    Elinville - kikade in på dina fynd! Ska också köpa wallies och den där smyckeshängaren!

    På söndag åker jag dit Skrattande

  • MrsNash

    Nyss hemkommen från gekås! Kunde inte åka i söndags pga ovädret....Kom vid halv tolv tiden och fick cirkulera ett antal varv runt parkeringen för att hitta en plats, rätt mycket folk alltså. Men inge kö för att komma in!

    Vet att det var nån som frågade efter spelet "Med andra ord" förut och det fanns där för 199 kr.

    Änlamamma - Mattor finns det lite men vet inte så mycket om priser eller utbud om just plastmattor!

    HAndlade lite lagom till lilltjejen som blir 2 år på lördag och en väska till mig! Ska ta och åka dit en gång till närmare jul tänkte jag, tar bara 45 minuter för mig dit.

  • MrsNash

    anna2001 - jag var där igår och de hade lite pippisaker, bland annat huset, dockor, kläder, hästen etc. Kollade inte in priserna dock. Finns rätt långt in i leksaksavdelningen på höger sida.

  • MrsNash

    Imorgon åker vi till Ullared! Ofantligt roligt för jag har lyckats få med min karl för en gångs skull, och hör och häpna, det var HANS idé!!! Ha ha, det händer ju aldrig så man får ju passa på. Han ville titta på lampor och jag låtsades ovetandes och sa att jag aldrig kollat in lampavdelningen....thihi. Så blir det leksaker till julklapparna till dottern och sen lite annat smått och gott kanske!


  • MrsNash
    yoshimi skrev 2008-11-28 16:15:01 följande:
    Åh va han kommer att ångra sig!Löningshelg innan jul, typ värsta tänkbara, tur för dig att det var hans ide!
    Som han gjorde....vi kom dit till lunch och kön ringlade sig långt utanför....Stod i kö i 45 minuter med alltför lite kläder både på oss och dottern. Men till slut kom vi in, fastnade i entrén i all evighet där de ställt upp tomtar som spelar och sjunger och min dotter blev helt förälskad. Lät henne titta jättelänge, dels för att stilla mitt dåliga samvete att hon fått köa med mig och dels för att undvika ett utbrott!( gick tyvärr inte, blev ramaskri när vi skulle in och handla!)
    Det var galet mycket folk alltså men vi tog vår tid och gick runt därinne i ett antal timmar, stressar man bar ainte upp sig själv så gör de tju inget att det är massvis med andra där! Shoppade för några tusen och nu är tösens julklappar och våra gemensamma klara. E nöjd!
Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8