Inlägg från: Songs from the wood |Visa alla inlägg
  • Songs from the wood

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    Constelacion skrev 2008-09-10 20:08:54 följande:
    Hejj har lite fudneringar på vagnarna som de säljer på gekås. Segr B.O.Z.Z flexi. för 995:-, vilka färger finns den i? bara den röda som ä i bildtråden lr fler?och för Kärran 699:- finns den i fler färger?ni som har köpt ngn av dessa är de lätta att packa ner i bil osv? den med svängbara framhjul (dvs BOZZ) hur är den på olika terräng? förstår att den säkert inte ä så smidig i skog men annars?
    BOZZ Flexin fanns inte härom veckan iaf. Nån annan som vet... finns den fortfarande? Den har funnits i rött och i svart/blått de gånger jag sett den där. Men sist såg jag den som sagt inte. Kärran finns fortfarande dock, men inte i någon annan färg.
  • Songs from the wood

    Jenny26: Tavlor med Cars finns också... bland tavlorna =)

  • Songs from the wood

    Lillgårdens tvättlappar är mkt bättre än ALLA andra våtstarka tvättlappar jag provat.

  • Songs from the wood

    allroundåkpåse finns också, kostar 159 eller nåt sånt va?
    Den är tunnare och kan göras om till sittdyna. Sen finna ju även en den här med lammfäll för 649 kr.

  • Songs from the wood

    Anette Gunnarsson: Tyvärr inga bilder på någon av dessa. Kanske nån annan har. Jag har enbart bild på den tjocka med fleece. Den andra som kan göras om till sittdyna verkade inte vara varmfordrad. Men många i denna tråd verkar ju nöjda med den iaf.

  • Songs from the wood

    TRE E:

    30 kronor kostar wallies. Finns tre olika motiv. En stor röd blomma med grön stjälk fanns. Sedan svarta mindre blommor... och sen nån annan stor blomma, men minns ej färgen.

  • Songs from the wood

    fie m melwin skrev 2008-09-11 19:25:41 följande:


    jahop om 12timmar så ska man förhoppningsvis sitta i bilen och vara på väg mot detta shoping paradis :)Någon som vet om dom har plastad frotte?
    Massa olika storlekar.
  • Songs from the wood

    1 och 1 är 3 skrev 2008-09-13 09:48:59 följande:


    En fråga till er som åkt med bebis...Har ni gjort som så att ni haft med er vagn och bärsele och sen en gekås vagn så att säja och lägga alla saker i.... de måste väll ändå va smiodigast. har en kompis som endast hade haft bilstolen med sej in men i den kan ju inte en bebis må särskilt bra flera timmar...hur har ni gjort?
    Så gör alltid vi! Vi har varit ett par gånger med vår son som nu är fem månader.

    Det är ju inte bra att låta dem sitta i bilstolen för länge! Bättre med vagnen (om man är två dvs. så att den andra kan köra kundvagnen). Barnvagnen är ju även bra att lasta grejer på =)
  • Songs from the wood
    Olleiskogen skrev 2008-09-13 10:20:37 följande:
    E det någon som vet vad täcke och kudde till vagnen kostar? någon som har bild ? och påslakan till vagnens täcke å kudde vad kostar det ? bild någon?
    Påslakanset till vagnen finns för under hundralappen i alla fall. Täcke och kudde minns jag ej, men det är sjukt billigt i jämförelse med andra ställen.
Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8