Inlägg från: Songs from the wood |Visa alla inlägg
  • Songs from the wood

    GeKås/Ullaredtråden volym 8

    Cherry Girl: tack för svaret!

  • Songs from the wood
    Nimsy skrev 2008-10-08 21:59:23 följande:
    hur funkar d där wallie s egentligen?
    Något speciellt du tänker på?

    Man sätter dem på väggen helt enkelt och de är återanvändningsbara. När man satt upp dem kan man ta ner dem och flytta dem till annan plats om man vill.
  • Songs from the wood
    framsteg skrev 2008-10-08 22:06:05 följande:
    Songs from the wood skrev 2008-10-08 21:28:14 följande:
    Såg i någons bildinlägg wallies med bla kor och bondgård på, så det bör finnas barnwallies också men vet inte var. Tror det var samma pris för dem som för vuxna dvs 25:-
    Oooh. Okej! Vad de fina? Det kan ju varit nåt tillfälligt parti, men hoppas att det finns nåt när jag ska åka om några veckor.
  • Songs from the wood
    framsteg skrev 2008-10-08 22:10:43 följande:
    titta i bildtråden, det var där någonstans jag hittade dem... (senaste bildtråden)Det var tecknade kor som var glada och söta, inga "riktiga" kor. Men jag tyckte nog att de var fina... (gillar kor dessutom...)
    tack för tipset!
  • Songs from the wood

    mom of a son skrev 2008-10-09 19:34:51 följande:


    Hur ser overallerna ut iår flicka och pojke?Finns det presenter till adventskalendrar?
    finns massor av overaller ju
  • Songs from the wood
    dino77 skrev 2008-10-16 20:47:41 följande:
    Ska till gekås nästa vecka Min lilla dotter på 6mån ska följa med, är det någon som har erfarenhet av att ha varit där med liten och isåfall har ni några bra tips? Bärsele är ju ett måste men vad mer?
    Ska du åka själv eller har du make/sambo med dig? Är ni två vuxna tycker även jag att du ska ha med dig vagn. Vi har alltid vår lilla resevagn från Gekås med oss. Kostar 499 kr nu.
  • Songs from the wood

    Det är inte en liggvagn men en shoppingsulky med fullt liggläge.

  • Songs from the wood
    SolHav skrev 2008-10-17 19:58:48 följande:
    Kan nån berätta om det finns kundvagnar med typ bilstols-säte på på Gekås? Eller är det bara vanliga vagnar? Brukar de gå att få tag i?
    Nej tyvärr. Det finns ej.
  • Songs from the wood

    Funderar på att åka imorgon... men det kommer väl vara knökat. Eller? En del har ju lov nu, men de flesta verkar ha lov vecka 44. Det spelar kanske ingen roll när man åker nu för det är väl alltid FULLT med folk vid denna tiden på året. Suck.

  • Songs from the wood

    Smultronhjärta: Aha... men man kanske ska göra som du då... Shoppa en tisdagkväll =) Vi har möjlighet att åka vid lunchtid vissa tisdagar och torsdagar vilket innebär att vi är där vid kl 14. Då har man ju många timmar på sig ändå. Kanske bättre att vänta till vecka 45 i så fall. Älskar Gekås men gillar inte trängseln bär man har lilla bebisen med sig.

Svar på tråden GeKås/Ullaredtråden volym 8