• Pico

    Amningskudde till tvillingar

    Fiabus94 skrev 2008-10-15 09:23:18 följande:
    Vänta tills du väl har fått dina tvillingar. Jag var själv helt inne på att dubbelamma men när de föddes tyckte jag inte alls att det var nån bra idé. Kände mig som en mjölkkossa som satt där med båda tuttarna i vädret Ammade hellre en i taget, mycket mysigare även om det tog lite mer tid i anspråk.Det jag menar är att det ju inte är säkert att du behöver en dubbelammningskudde, de är trots allt ganska stora o klumpiga. Kolla med MVC jag fick tips av min BM hur man lätt kunde sy en egen.Lycka till!
    Håller helt med! Köpte en tvillingamningskudde (tvillingklubbens) men det funkade inte alls bra. Den var alldeles för mjuk, precis som mistryrose skrev, och det var jättesvårt att få till ett bra läge. Jag bestämde mig snabbt för att amma en i taget och det var så väldigt mycket bättre på alla sätt och vis. MVC och BB rekommenderade dubbelamning som självklart och jag är lite besviken på att ingen tog upp nackdelarna och istället förespråkade att prova det som funkade bäst för just oss tre.
    Gräset är inte grönare på andra sidan, det är grönare där man vattnar!
  • Pico

    Rätt snabbt blev mina tjejer snabbätare och var mätta och ätna på 20-25 minuter så det behöver inte ta jättelång tid även om man ammar en i taget.

    Hoppas att du får något tips på en bra amningskudde.


    Gräset är inte grönare på andra sidan, det är grönare där man vattnar!
  • Pico

    Fast det är stor skillnad på att dubbelamma och enkelamma, så ge inte upp amningen bara för att dubbelamningen inte funkar!

    Lycka till med kommande bebisar!


    Gräset är inte grönare på andra sidan, det är grönare där man vattnar!
Svar på tråden Amningskudde till tvillingar