• SmBacke

    2-3årstrotset Stödgrupp

    här e en till med en son på 2½, herregud denna människa, vilken trots! =) man undrar när man ska få tillbaka sitt barn =)

  • SmBacke

    Southern Belle skrev 2008-10-23 18:55:59 följande:


    Ja, min tös drömmer mycket mardrömmar och vaknar och illtjuter... och om det är för att hon är rädd för sina egna aggressioner kan jag förstå att hon tjuter...
    hehe ja de e samma här, isac drömmer ibland och förstår om de e otäckt om de e de han drömmer om =)
  • SmBacke

    The Bumblebee skrev 2008-10-23 21:42:51 följande:


    Hemma hos mig finns en 2-åring med besked. Han har hunnit bli 2½ och mer å mer bestämd för var månad som går. Roligt att läsa om likasinnade sötnosar. De mesta utbrotten handlar om att sonen pendlar mellan att vilja ha hjälp - eller fixa allt själv. Han slår om från 100% sken till 100% argt bi på fem röda sekunder. Har man från början fått hjälpa honom på med något plagg (morgonen kan ju börja bra ) och han kommer på det senare så åker a-l-l-a kläder av. Så han kan få klä sig helt själv sedan... Hej vickis75! Kul att mötas i ännu en tråd om våra småttingar.
    känner igen dig, pratade inte vi i en tråd för ett tag sen om april mammor eller nått liknande??
  • SmBacke
    lövet skrev 2008-10-24 14:54:29 följande:
    Skönt att höra att det är fler som är inne i liknade period med sina barn. Älsta dottern är 2 år och 7 månader och en bestämd och trotsig liten sak Vet inte hur ofta hon säger "kan själv" och "jag är faktiskt 3 år/vuxen och det är JAG som bestämmer". Påklädningen och klädvalet insisterar hon oftas på att göra själv - hon ser rätt rolig ut ibland, men så länge hon inte är för tunt klädd så låter vi henne hållas. Tycker att det är svårast att hantera trots och gallskrik när lillasyster 6 månader t.ex vill amma eller behöver bytas på. Igår fick storasyster värsta utbrottet ute på vår gata (över någon pyttegrej som jag inte ens fattade) och jag ammade redan lillasyster som var panikhungrig + körde vagnen. Så där stod man ett par meter hemifrån med en hysterisk bebis och en 2½-åring som låg och skrek och rev och slog omkring sig på marken - inte så kul. Grannen som oxå har småbarn fick komma till undsättning och hålla bebisen så att jag kunde låsa upp ytterdörren och bära in den skrikande och sparkande 2½-åringen innan hon blev överkörd....hilma mysig eftermiddag...
    förstår hur du känner. har en som e 2½ och en på 8 månader. och varje gång man matar eller byrer blöja så passar dom på att göra sånt som dom vet dom inte får bara för att man inte kan komma dit lika fort. slår aldrig fel.
  • SmBacke
    vickis75 skrev 2008-10-24 18:47:46 följande:
    Oj då! Måste säga att de är snabba som jag-vet-inte-vad med, räcker med att titta bort 2 sekunder så hinner de med massor.
    jaså den finns fortfarande kvar? =)
  • SmBacke

    The Bumblebee skrev 2008-10-25 08:13:21 följande:


    Min underbara, bestämda lille herre har varit på "plus" sen igår. Morgonen helt otroligt lugn. Undra om det beror på att det bara är han och jag hemma (storebror har följt med pappa på älgjakt)? Tror att många av lillebrors utbrott faktiskt triggas igång av en trött å slut förälder - känner att jag kan ta på mig många av krigen här hemma.
    Jo, jag känner igen dig med. Kul att se att en del av dessa "aprillare" följer samma mönster. Bra att vickis75 la in länken till tråden. Den är inte alls lika aktiv som förr, men de flesta är kvar.
    okej men då får vi väl se till att få igång tråden igen då =)
  • SmBacke
    miamartini skrev 2008-10-25 16:36:50 följande:
    sorry.... va inte meningen o döda den med mitt OT 
    mena inte denna tråden =)
  • SmBacke
    miamartini skrev 2008-10-25 17:01:43 följande:
    AH ok Men de dog här me
    aha okej hehe, men då får vi få igång denna tråden me då =)
Svar på tråden 2-3årstrotset Stödgrupp