Inlägg från: mammalove77 |Visa alla inlägg
  • mammalove77

    2-3årstrotset Stödgrupp

    HÄR hör jag hemma..Sonen, 2 år..Är sonen from hell just nu. Han skriker, sparkar, slåss, nej, nej, nej..Är envis som bara den. han GER sig liksom inte. Det kan ta upp till en timme att få honom att ex plocka upp nåt som han kastat. Härom kvällen bad jag honom plocka upp lite legobitar. Då gick han fram till lådan och vände sonika upp och ner på den..Hehe. Men tillslut plockade han upp. Man får verkligen välja sina strider och se till att man har TID att ta dem. Har en 5månaders oxå som hamnar mitt i skottlinjen för hans framfart ganska ofta. Stackare!

    Samtidigt e han ju såklart hur go som helst stundtals.

    En personal på dagis sa att hennes ene son varit hemsk mellan 2 å 3 år. Han var "ok" ena månaden för att vara som förbytt nästa. Han vaknar oxå om nätterna. Drömmer massor. Tyvärr slår han inte bara oss (även om vi får det mesta...speciellt om man säger åt honom nåt..)utan även andra barn. Jättejobbigt verkligen.

  • mammalove77

    "kul" att läsa om andra små trots-monster. Tycker bara att min son är så tidig med att trotsa med så mkt. han är bara 2, men kan mkt väl säga att han inte vill äta, klä på sig, gå till dagis..eller vad det nu kan vara just då.

  • mammalove77
    vickis75 skrev 2008-11-13 12:58:01 följande:
    Hannah började vid typ 1½ och sedan har det bara fortsatt...  Väldigt olika det där från barn till barn tycker jag.
    Då är vi inte ensamma iaf. Ja..det är nog väldigt individuellt...
Svar på tråden 2-3årstrotset Stödgrupp