• MrsNash

    2-3årstrotset Stödgrupp

    Här ska jag titta in oftare! Har en dotter på 2 år och 2 månader som också upptäckt den egna viljan. Allt är "mitt mitt mitt" och humöret svänger på en sekund från lilla ängeln till ett monster som bara skriker och gråter och är arg.
    Igår fick hon ett utbrott för hon ville åka vagn till affären men vi skulle åka bil.....Det la sig efter ett tag men så fort vi körde in på uppfarten satte det igång igen, då skulle hon sitta i sin vagn, UTE. Blev ett himla liv.....

    Hur gör ni andra, min dotter går iväg och typ ställer sig i ett hörn och gråter och skriker eller kryper upp i soffan och gråter, går ni efter ert barn eller ska man låta dem va bara tills det lagt sig lite?

    Känner igen mig idet där att jag ger min dotter för många val, jag ställer många frågor om allt möjligt, ska försöka minimera det.
    Hon sover sämre också och kommer in till oss, vilket hon alltid gjort men nu kommer hon in redan vid 23 tiden på kvällen, precis när man somnat själv. Och jag bara orkar inte gå in med henne till hennes rum, kanske fel, men jag vill bara somna om liksom. Hör det till "testningen" eller är någon annan grej?!


Svar på tråden 2-3årstrotset Stödgrupp