Inlägg från: Calles matte |Visa alla inlägg
  • Calles matte

    2-3årstrotset Stödgrupp

    Den här tråden får jag lägga till i mina favoriter! Har en kille på drygt 2 år och en dotter som är en månad gammal nu och 2-åringen har verkligen blivit superjobbig det sista. Vad man än skall göra så är det "NEJ!" och "INTE!!!". Han strular dessutom med sömnen en hel del så ofta är han övertrött och det gör ju inte saken bättre direkt. Att man själv inte får sova på grund av täta nattamningar gör att tålamodet inte är vad det borde vara och ibland är jag riktigt nära att förlora kontrollen över mig själv och göra något riktigt dumt. Har redan tappat humöret rejält ett par gånger...

    Var på BVC med båda barnen idag och det var en riktig pärs. Det drog ut på tiden så vi blev sena till både lunch och amning och 2-åringen var halvt hysterisk innan jag till slut fick honom i säng hemma för middagsvilan. Som tur var somnade han i alla fall idag, det gör han inte alltid trots att han alltid är rejält trött mitt på dagen.

    Har faktiskt läst en del i Anna Wahlgrens bok men har missat kapitlet om trots så jag skall nog plocka fram den igen och se om man kan få några tips. Det känns som att det kan behövas. Dock var det skönt att läsa att det fanns fler som också har det jobbigt med sina små, det känns alltid lättare att inte vara ensam!

Svar på tråden 2-3årstrotset Stödgrupp