• Svar på tråden Någon som testat "få större bröst kapslar?"***************
  • Anonym

    Tror inte på sånt "skit"
    Har man det inte i generna får man väl ta till kniven.

  • Anonym

    Jo men jag vill ha bestående bröst, har fött två barn och ammat.. ena barnet är 3år och den andra 7mån, jag är tillbaka på mina A kupor som jag inte ens fyller upp.. å öka i vikt vill jag inte, har ideal vikten som det är nu..

  • Anonym

    Men det är alltså ingen här som testat? De recenssioner som finns är positiva iaf

  • Anonym

    okej, ja tabletterna verkar ju ge någon skillnad på brösten, blir mina fylligare så är jag nöjd så, då kanske jag fyller ut en a-kupa ordentligt iaf...

  • Anonym

    operation gör jag bara som allra sista utväg, det är mkt större risker vid operation, har en bekant som opererat sig och hon har fortfarande ont 1½år efter och första 8mån kunde hon inte böja sig eller bära pga smärta, trots att hon fick smärtstillande som var så starka så hon somnade mitt i telefonsamtal osv.

    En gång var hon ute med hunden (efter ca 1år från det att operationen var gjord) och hunden drog till i kopplet och VIPS så sprack ena bröstet upp, ALLA sömmarna alltså.. det blev akuten fort som sjutton och sy ihop det.. Så nej tack.

    Jag har köpt Bust-up och nu efter 3dagar känner jag redan att något börjar hända i brösten, tråden var inte till för att få varningar från folk som inte provat utan jag ville höra från folk som faktiskt hade provat och visste om det fungerade. Thats it..

    Men tack ändå för alla varningar, ni menar nog bara väl

  • Anonym

    Hej igen, jag vill bara uppdatera och säga att min byst växt 2cm på 2½vecka nu och de är mkt fastare redan. Jag har mätt från starten och inget förutom bysten har växt, så jag tror på dessa tabletter absolut.

  • Anonym

    Jag har 2mån kvar eftersom jag valde att äta pillren i 3månader.

    Jag har nu efter 1mån precis nästan växt ur min A kupa, de känns mkt större och ärligt talat så har jag knappt märkt att det spänner något, jag har inte märkt något alls förutom att de växt Från starten har de nu växt 4cm på måttbandet.

  • Anonym

    Jag tog Sthlm company, bust up kapslarna.

    Jag mäter runt om, inte bara kupan alltså, men jag kan ju säga att förut var det en glipa i mina a-kupor så jag fyllde inte ut de helt, nu sväller brösten tom över :-O Å jag känner ingenting, ingen spänning eller något alls De har blivit fastare och lite rundare också vilket glädjer mig efter att ha ammat 2 barn :-P

  • Anonym

    "? Man har gjort forskning bland annat i Thailand, och även i andra länder, där man säger att det här har en förebyggande effekt mot cancer, säger han." (kopia fråndet du skickde)

    De som skrivit artikeln har ju pratat med forskare som själva inte testat eller gjort någon forskning på preparaten..

    Och du vet väl om att man får cancer av potatis och allt som är friterat? Tex chips är ju helt livsfarligt, sjukt att ica får sälja sånt! (ironisk men det har stått i aftonbladet)

    Man får cancer av allt, att äta tabletterna en längre tid är kanske farligt, men 3mån är jag mkt tveksam till att jag skulle få cancer av + att vore det farligt så borde de ju forska på det och sedan förbjuda det ellerhur?

  • Anonym

    Nej jag har tom gått ner ett kilo. mens har jag inte pga minipillren jag äter och gravid är jag inte enligt flera test och pms har jag aldrig haft :-P Jag lever loppan helt enkelt, hehe

Svar på tråden Någon som testat "få större bröst kapslar?"***************