Inlägg från: Angelx |Visa alla inlägg
  • Angelx

    Mia-Sanningen om gömda

    Miew skrev 2008-11-04 07:23:39 följande:
    Jag tycker att det ska bli intressant att läsa den nya boken då jag känner hennes äldsta son och min mamma och "Mia" var kompisar när de var yngre. Hoppas att den boken stämmer bättre än Gömda, som mest var en massa skit och påhitt.
    Nu blir jag lite nyfiken....hur vet du att det var en massa skit och påhitt och vad är det du syftar på?
    Det va ett tag sen jag läste den boken......
  • Angelx
    Miew skrev 2008-11-04 07:38:27 följande:
    Just det är det är såå mycket som inte stämmer. Jag var för liten just då, men min mamma känner henne, min pappa är kompis med "Mias" äldsta sons pappa, väldigt god vän. Min mormor känner hennes föräldrar så de har berättat att det inte stämmer. Tycker detär synd, för själva historian hade gått att berätta på rätt sätt ändå. Det dramat hade räckt till en bok också...
    Okej, då förstår jag vad du menar iaf.
  • Angelx

    Bei Bei skrev 2008-11-04 19:01:01 följande:


    Vem är Ramona?
    Ramona Fransson är deckarförfattare som skrivit bla. en självbiografi om ofrivillig barnlöshet....

    Vet inte hur hon kommit in i bilden men hon har kanske något emot liza och Mia också, vad vet jag?

    Eftersom hon känner till denna tråd kan hon ju gärna komma in och presentera sig tycker jag......vill hon inte får hon gärna inboxa mig
  • Angelx
    Svar på #258
    Va roligt att du svarade

    Tråkigt att höra om din barndom.

    Det enda jag kan säga är att jag vet inte vad jag ska tro om allting. Har läst bloggar, böckerna, intervjuer mm. och allt är ett enda virr varr.

    Vi får väl alla våra svar den dagen de båda ställs mot väggen, vilket skall bli mycket intressant.

    Kan ju erkänna att det känns lite snuvat om det nu inte är sant men det har det ju skrivits om i tråden redan dvs att mycket är uppförstorat....
  • Angelx
    Barkbam skrev 2008-11-05 09:52:39 följande:
    Ja, det är en fråga som många undrar över. Men läs monicas blogg den är intressant. monicaantonsson.blogspot.com:80/
    Den bloggen ger ingenting merän smutskastning på Mia och Liza.

    Eftersom jag inte vet vems sida jag ska stå på så ger den ju inte något kött på benen så att säga.
  • Angelx
    Barkbam skrev 2008-11-05 12:38:31 följande:
    Du behöver inte stå på någons sida. I bloggen om du läser mer än de första inläggen,kan du läsa om anledningen till att Monica skrev boken. Det var människor från "Mias sida och Osamas sida som ville komma till tals. De hade försökt i åratal men ingen journalist var intresserad av deras versioner. Monica, tog som hon skriver, karta och kompass och gav sig ut, som en grävande journalist och letade efter bevis. Nu är boken klar och kommer i december. Peter Althin, Piratförlagets advokat ville ha ett ex av boken, innan den kom ut, står också att läsa om i Monicas blogg, m.m. Det finns många intressanta inlägg i bloggen, som jag personligen tycker kastar ett ljus över många frågetecken.
    Jag har läst hennes blogg, naturligtvis är det hennes syn på det hela men det ger mig inga svar på hur det verkligen ligger till om du förstår hur jag menar

    Allt ger sig väl först då dessa två möts och får konfrontera varandra!
  • Angelx
    minami skrev 2008-11-06 08:15:34 följande:
    Hej igenJag ville bara förklara varför Monica AntonssonSkriver boken.Jag ber om ursäkt om någon blev arg.För det var inte meningen, jag ville bara förklara.Förstår att det inte gick.Hälsningar Mi
    Varför kommer inte Monica in här i tråden?
    Varför är ni springpojkar åt henne?

    Vi vill diskutera med henne själv på en neutral plats och inte i hennes blogg. Vill du fråga henne?

    Mycket av det som skrivs här tas ju upp i hennes blogg ändå.

    Tack på förhand//Angelx
  • Angelx
    Barkbam skrev 2008-11-06 09:49:46 följande:
    Springpojkar? Jag är en kvinna, vilket rättar till det första felet i din kommentar. Om ni vill diskutera med henne, är det en bra idé att gå in på hennes blogg, ni frågar, hon svarar. Om ni inte vill detta, får ni vänta på boken och se vad som döljer sig bakom alla inlägg. Jag har inte heller någon lust att berätta om vad jag vet. Vilken är anledningen till det? Enkelt, det verkar som att många, i denna tråd, inte bryr sig om vad som är sant eller falskt. En del tycks tro att den som berättar en sak först är den som talar sanning. Jag har en liten fråga. Om du skulle bli oskyldigt anklagad för ett brott, stå inför skranket och inte få chansen att säga något till ditt försvar, enbart för att domaren redan hört en person säga "sanningen" och därmed döma dig till straff. Vore det okej?
    Du behöver inte ta illa vid dig av mitt inlägg för det var inte menat så ifrån min sida iaf.

    Det jag menar är att du och någon annan informerar monica om vad som skrivs här och sedan skrivs det i hennes blogg. Då hade det väl varit bättre att man möts på ett neutralt ställe.

    Du skriver också att många inte bryr sig om det är sant eller falskt....den enkla anledningen till det kan ju vara att man vet inte vad man ska tro och så länge man inte vet det vill man inte ta ställning kanske och därför säger man att det spelar ingen roll.
    I denna tråden är det många liksom jag som ej uttalat sig om att man inte bryr sig......det enda jag sagt är att vi får se först när dessa personer ställs mot varandra och där man kan få höra bådas förklaringar först DÅ kan man ta ställning.

    Om jag skulle bli oskyldigt anklagad hade jag inte suttit tyst i så många år iaf, det är en sak som är säker....Sen anledningarna till varför det är som det är har ju inte jag någon aning om men finns det klara bevis så förstår jag inte varför man väntar så länge, då drar man ju bara ut på lidandet.
  • Angelx

    Cia 79 skrev 2008-11-06 11:33:23 följande:


    En intressant sak är att ingen av de som håller med Monica har svarat på hur det kan vara möjligt att Anders fick asyl i Usa, även om han har suttit inne för mordförsök. Jag säger inte att det bevisar att bökerna är sanna för jag vet inte själv vad jag ska tro om det, men det är ju en ganska viktig detalj, om det är något som Monica har hittat på.
    Kan undra om man får svaret i den nya boken?
  • Angelx
    Barkbam skrev 2008-11-06 12:25:44 följande:
    Återigen, om du ska få ut ditt budskap har du två möjligheter. Den ena är att du mångmiljonär och köper dig helsidesannonser i samtliga rikstäckande tidningar och reklamtid i TV kanalerna. Eller om plånboken är tom, tar du kontakt med journalister som blir intresserade och vill skriva din story. I fallet med Osama och personer omkring honom och Mia Eriksson, gjorde de fruktlösa försök att få kontakt med intresserade journalister, ingen nappade. Janne Josefsson kan aldrig göra intressanta program i Uppdrag granskning, som ICA:s köttfärsskandal, såvida inte redaktionen får tips, som de sedan kollar upp.Samma gjorde Monica Antonsson, eftersom hon är journalst och författare. Hon tog tag i spaden och började gräva. Detta resulterade i boken " Mia sanningen om Gömda"
    Men då måste jag ställa en motfråga till dig..om nu Mia har gjort att hennes son "Daniel" mår så fruktansvärt dåligt och sagt saker om honom som inte är sanna så undrar jag, är det verkligen något som inte media hade varit intresserad utav? Mig veterligt lever ju inte han med skyddad identitet och likaså Mias föräldrar. Tror att media hade varit väldigt intresserade utav sådana "smaskiga" nyheter, allt som har med skandal att göra suger dom ju åt sig.

    Har verkligen Mia sårat sina nära och kära på detta vis så är det väl inget problem för dom att få upprättelse? Sen är frågan om dom kommer att få det för att det skrivs i en bok, kan egentligen tycka att det är något mellan dom som borde reda ut själv......

    En fråga till många i tråden undrar över hur Anders kunde få asyl i Usa när han var dömd, kan du fråga Monika hur det kommer sig? Mannen med de mörka ögonen kunde ju inte komma in i landet just pga av den orsaken, hur kan då Anders?
Svar på tråden Mia-Sanningen om gömda