Inlägg från: Angelx |Visa alla inlägg
  • Angelx

    Mia-Sanningen om gömda

    NovJenny skrev 2008-11-08 12:56:30 följande:
    Men vi vet ju inte alls HUR misshandeln artade sig eller om även hon slog honom så ser inte jag anledningen till att hon skulle ta barnen från honom.Att dotter inte söker upp sin pappa är väl rätt självklart tycker jag. Vad har hon fått höra, och läst?!Sedan att Osama inte söker upp henne finns det nog också skäl till.Ekonomi, rädsla?Ja, eller så vågar han inte för han vet att allt han gjort är sant och då borde han ju inte heller vilja ha ett umgänge som jag uppfattade boken. Bara skada?Fast hade jag haft en dotter som levde ifrån mig och som trodde jag hade försökt döda mamma och även skadat henne så vet jag inte hur jag hade agerat.För det första är man väl den sista som skulle få uppgifter om var de skulle befinna sig och skulle man egentligen våga? Leta genom USA? Njaaa.Funderar vidare... Just ja, har inte MA träffat Mia också?
    Jo jag tror att MA har träffat Mia, har fått den uppfattningen iaf.....men den är kanske fel?

    Ja vi får nog fundera vidare......tror nog aldrig att vi får de ärliga svar vi söker ändå
  • Angelx
    LillaLinan skrev 2008-11-08 14:01:27 följande:
    Angelx: Just precis detta med att smutskasta Liza å Mia gör att Ma blogg blir oseriös tycke jag. Har man sanna och riktiga fakta så behöver man inte ta till skit och pajkastning mot andra. Förövrigt så tycker jag INGEN misshandel är okej om det så rör män som slår kvinnor, kvinnor som slår män, människor som slår barn eller djur eller vad man nu kan komma på att misshandla.
    Jag håller med dig.
  • Angelx
    Lolilla skrev 2008-11-08 14:41:43 följande:
    På vilket sätt har det skett smuts och pajkastning? Vilka inlägg är det du åsyftar?
    I sin helhet av det jag läst i hennes blogg, kan inte med rak arm säga exakt vilka inlägg det är och vet inte ens om inläggen är kvar, det blir ju lite konstigt att försöka kolla upp saker som är borttagna men jag återkommer med exakta inlägg då jag stöter på dom igen, ska snart ta en titt i hennes blogg....
  • Angelx
    Einstein skrev 2008-11-08 16:21:09 följande:
    Efter att ha läst Monicas blogg så måste jag fråga vad som skrämde iväg mi? antingen är jag så van elaka inlägg här på fl eller så har jag missat det helt!
    Vadå skrämde iväg mi?
  • Angelx

    Nu har jag läst den......jag kan bara skratta åt den faktiskt.

    Bara för att man är neutral och inte vill stå på någon sida kallas det lågt......det är lågt om något tycker jag.

    Det sägs ju att man ska gå när man har som roligast och det var väl det MI gjorde kanske. Eller blev kanske frågorna för obehagliga vad vet jag.
    Men spekulera får man ju inte göra enligt monika för det är elakt och lågt och korkat enligt henne.

    Så då är jag isåfall både elak och korkad - för att jag spekulerar och ställer frågor. "suck"

    Du får gärna inboxa mig monika och säga vad problemet med mina frågor har varit..(om de nu var riktat till mig vill säga)...som jag skrivit tidigare har jag inte valt sida ännu och vet inte heller om jag kommer att göra det i denna soppa!

  • Angelx
    Einstein skrev 2008-11-08 17:30:58 följande:
    Fast mitt intresse för boken har falnat.
    Japp det har mitt också och mycket efter att monika påstår att vi är dumma.....men hon vill kanske att dumma människor ska läsa hennes bok???

    Nu har hon plockat bort sitt inlägg om oss här på familjeliv..........där hon beskrev hur dumma vi var eftersom vi spekulerade
  • Angelx
    Einstein skrev 2008-11-08 18:21:29 följande:
    nej det finns fortfarande kvar i det inlägg som hon kallar familjeliv.
    ja fast där hon skrivit att vi var dumma har hon plockat bort jue.
  • Angelx

    Cia 79 skrev 2008-11-08 18:23:34 följande:


    Men sluta ge Monica mer uppmärksamhet nu, för henne är vi ju bara en fis i rymden.
    Ja nu får det vara slut........
  • Angelx
    Svar på #530
    Så du menar att vi får reda på sanningen bara vi läser boken?
  • Angelx
    Barkbam skrev 2008-11-08 22:13:17 följande:
    Jag har inte tagit sida, av den enkla anledningen att jag inte läst Mia sanningen om Gömda, ännu. Men jag tycker att det är märkligt att människor inte ifrågasätter mer, nu när det uppenbarligen kommer en bok som påstår att det som Mia sagt inte är hela sanningen. För mig är innebörden av en titel " Sann historia" att jag som läsare ska lita på det. Jag vill inte bli förd bakom ljuset. Jag vill att det ska vara sant. Annars kan det lika gärna stå fiction och boken är bra ändå. Ordet "sant" är alldeles för dyrbart att missbrukas. Det är min åsikt.
    Ifrågasätter vi blir vi ju anklagade för spekulationer och att vara dumma ju, vad är meningen?

    Vi dumma läsare som vill veta sanningen blir dumförklarade för att vi undrar och just ifrågasätter.....nä du får nog ta ett snack med din polare monika så ni pratar ihop er först hur ni ska ha det om just ifrågasättning.

    Hon gjorde en stor miss som dumförklarde oss här på fl och det är inget bra för en författare men det har hon nog kommit på själv eftersom hon plockade bort de raderna.......
Svar på tråden Mia-Sanningen om gömda