• Brickes

    Känsla av muskelsvaghet, trötthet, blir lätt anfådd och seg i hela kroppen.. Är jag sjuk?

    Känner med dig. Har mått på liknande sätt hela mitt liv. Är nu 68 år .Har tagit olika prover under årens lopp men alla värden har varit bra. För 7 år sedan fick jag en läkare som misstänkte låga d vitaminvärden. Tog prov och dom var superlåga. Fick D med calsium utskrivet. Mina värden steg och jag mådde mycke bättre. Har ätit sedan dess. För ett halvår sedan blev jag åter sämre. Har levt i väldigt pressade situationer en längre tid som kanske på verkat. Orkade inte lyfta benen och gå upp för en trappa. Blev så deprimerad. Har också knäartros med ständig värk. Har förlängesedan tröttnat på inflammationsdämpande och smärtstillande mediciner som är det enda man blir ordinerad.

    Läste om magnesium som är så viktigt för muskelfunktionen m. m.

    Jag började äta magnesium och D-vitamin ordentligt. Efter 2 veckor är ömheten värken och orkeslösheten helt borta. Jag har aldrig i mitt vuxna liv mått så bra . Har fått så mycket energi och lust.

    Tänkte att du med så små barn och allt som hör till det kanske har dåliga värden på vissa mineraler o vitaminer.

    Läs om mineraler och vitaminer på nätet. Idag har många brister på grund av stress och för dåligt innehåll i maten som vi äter.

    Lycka till

Svar på tråden Känsla av muskelsvaghet, trötthet, blir lätt anfådd och seg i hela kroppen.. Är jag sjuk?