• Stormis

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    Trocadero skrev 2009-01-02 14:40:43 följande:
    Jag tog förskottsinbet och har betalat in. Jag utgår ifrån att plaggen finns då jag inte fått ett mail om att de inte skulle finnas. Det står ju att man ska betala in så fort som möjligt och helst redan samma dag, det står ingenting om att man bör vänta för att få en manuell bekräftelse.Pratar om Hippok.
    Men pengarna kommer ju ändå inte in på deras konto förrän tidigast måndag så då väntar hellre jag än ligger ute med pengar för varor som kanske inte finns.
  • Stormis
    Duntoffla skrev 2009-01-03 13:42:20 följande:
    Kan man se sina ordrar där?
    Under fliken kunduppgifter kan du logga in under rubriken ändra adress, där ser man ordrarna, fast det står inget mer där än i den automatiska bekräftelsen.
  • Stormis
    Kajsan skrev 2009-01-04 10:47:32 följande:
    Jag tyckte inte att färgen var båt vidare, jag köpte den bruna och den såg smutsgrönbrun ut Jag tog inte ens upp den och kollade modell ordentligt, men jag kan tänka mig att den kan vara fin i rosa...Nu fick jag mejl från dem att jag inte behöver bry mig om detta, jätteskönt att höra!*gillar*JAg hoppas verkligen den dyker upp så de inte undrar..Fast jag har ju otur med paket nu, min VAGN från Toddler har de ju tappat bort på vägen och den har ju inte dykt upp på 2 veckor
    Jösses, vilket oflyt! Men en vagn - borta? Öhh, den skickas ju som paket så hur svårt kan det vara att hitta den? Det är ju bara för Toddler att skicka dig en ny och leta rätt på dem andra och ta tillbaka den sen. Eller måste du sitta och vänta på den? Den står väl felsorterad på nån terminal någonstans...
  • Stormis
    Kajsan skrev 2009-01-04 11:47:42 följande:
    De har inte kollinumret för det har ett annat företag som de använt sig av att skicka ifrån ( vilket vi ska vara glada för eftersom det blir typ 200 billigare, men jag hade gärna betalat 200 för att öht få min vagn).Så jag kan inte felsöka den heller, eftersom jag inte har fått nått kvitto på att den är skickad.Nu sist när jag pratade med dem kunde de inte ens lova att den är skickad öht, utan den kanske bara har kommit bort där, på företaget
    Men jösses igen, det låter ju ändå värre! "de kanske inte ens har skickat den"? Öhh, nej då är det ju inte konstigt att du inte fått den... Men vad säger de om att skicka en ny? Det måste de ju göra! Låter ju inte klokt.
  • Stormis
    Duntoffla skrev 2009-01-04 14:17:50 följande:
    Nu vill jag inte dra igång ngn Hippohysteri men vet någon ungefär vilket order som behandlas? Har ngn med andra ord fått svar ang sin order och vilket nummer hade den?
    Igår när hon la ner för dagen (som det skrevs här) var hon på ca 1490. Jag har 1506 och har inte hört nåt ännu.
  • Stormis
    Duntoffla skrev 2009-01-04 14:48:36 följande:
    Ok tack! Då blir det väl ytterligare några dagars väntan då. Jag har 1554.
    Men seriöst, jag tycker att det här är helt galet! Jag förstår inte hur man som småföretagare inte jobbar häcken av sig en sån här helg (förlåt Hippo om du läser detta) och tar in vänner/släkt som kan hjälpa en att gå genom sakerna. För såååå lång tid kan det inte ta! Jag beställde halv nio i fredags morse (iofs nästan 100 ordrar före mig...) och inte ens ett massmail med en ursäkt? Bryr man sig inte mer om sin verksamhet?
  • Stormis
    God morgon!
    Smiter bara in för att säga att Hippo nu har ringt mig (order 1506). Ni kanske redan har diskuterat det, hann inte läsa tillbaka just nu. Men bara så att ni vet att det nu går framåt! Hon var supergullig på tel och hör och häpna att flowerbyxorna i stl 80 fanns kvar!!! Plus svart midiappletröja och NS-jeans är nu på väg. Tjo hoo!!
  • Stormis
    Nirnaeth skrev 2009-01-05 09:41:20 följande:
    barbamor skrev 2009-01-05 09:37:48 följande: Jag fick nyss ett samtal, samt mail, från Hippo. Några saker var slut, men ett par fick jag iaf. Håll ut, det kommer nog svar snart Jag beställde runt 8 på morgonen, hade ordernr: 1504
    Missade ditt inlägg med en minut! Skönt att höra att det löste sig bra för dig med. Nu gillar jag Hippo igen .
  • Stormis

    Förresten, ang frakt på Hippo:
    I det mail hon skickade inför rean stod det att frakt på 29 kr tillkommer. Så eftersom det var meningen att man skulle ha fått det nyhetsmailet (för att känna till rean) så visste man ju också att det skulle tillkomma frakt. Därmed inte sagt att det kunde framgått tydligare...

  • Stormis
    LA Woman skrev 2009-01-05 20:16:59 följande:
    Men kunde hon verkligen inte fixat så det framgått på sidan då??? Jag vill egentligen inte betala frakten då det inte framgick alls på sidan när jag beställde. Vet dock med mig att jag egentligen inte skulle fått koden då jag inte hann få mailet innan...
    Jo, visst hade det varit enkelt tycker man, men hemsidan verkar inte vara hennes starka hemsida om man säger så... Jag försvarar det inte, men ändå. Visste man koden skulle man veta frakten. Själv anmälde jag mig på deras hemsida tors kväll så det var ren flax att jag själv kände till det .
  • Stormis
    leson76 skrev 2009-01-05 20:24:40 följande:
    Stormis skrev 2009-01-05 20:12:39 följande: Men betsäller man över 1000 kr ska det ju vara fri frakt. Det var den enda infon jag hittade på sidan. Tror även jag läst att det ska vara fri frakt hela december...
    Så var/är det för ord.pris-varor. Många sidor har ju så, men lägger på frakt just under rean. Detta stod som sagt inte på hemsidan, vilket det så klart borde gjort, men i mailet hon skickade ut till alla kunder för att de/vi skulle få förtur. Oavsett så var ju detta dessutom januari .
  • Stormis
    jojoa75 skrev 2009-01-14 20:28:10 följande:
    Nån som vet hur minirodini är i strl?
    De är smala i modellen, men väldig töjbara. Body i 56/62 använde vi upp till ca 70 cm! Min dotter är nu 76 cm och jag köper 80/86 till henne. De är lagom på bredden, men lite långa i längd och ärm. Tycker att många beskriver dem som små i stl, men de är ju gjorda att vara lite tighta i modellen. Legginngen gillar jag inte. De är väldigt långsmala. Lite lika Me&I's leggings. Tycker inte att de är snygga till tröja utan vill ha dem mer som tights med nåt längre över. Jag älskar dessa kläder, så fina i form, fäger och mönster. Passa på och köp nu när de har halva priset på sin hemsida!
  • Stormis
    fröken ida skrev 2009-01-25 09:39:37 följande:
    Love Isac skrev 2009-01-25 08:37:03 följande: Jag har samma frågor. Jag har en kille på precis ett år. 76cm lång och nästan 10kg. Vilken storlek ska jag välja? VIlka färger var det som släppte och blev dassiga efter ett tag?
    Våra barna är lika stora och jag har stl 80 til henne. Ärmarna viker jag 3-dubbelt, dvs det syns inte ens att de har långa muddar, ser ut som en vanlig jacka, dvs massa att växa i. Benen är tightare och där viker jag mudden på mitten. Jag har en i 90+ också, men det upplever jag som alldeles för stor. Denna kommer hon att kunna ha i ett år till tror jag. Ok att man vill köpa större för längre användningstid, men just med denna modellen vill iag jag kunna se muddarna också. Så jag tycker att 80 räcker gott. Finns amssor att växa i.

    Butte! Fiiiina lejon!!!!
  • Stormis
    Lille Mammsen skrev 2009-01-28 19:40:01 följande:
    Om man har ett troll som drar ca stl.80 nu i vanliga kläder,vad skall man välja för stl. i Shampoodle då?? Hur är den där frotte??? velar imellan Bomulls set och bommullsfrotté set! Önskar info om för/nackdelar med båda modellerna! MVH
    Min tjej är 76 cm och har 80 i Shampoodle. Bemudden viks på mitten och ärmarna på 3. Så det finns massor, massor av växmån. Har ett set i 90 också, men det tycker jag är för stort för att vara snyggt.
  • Stormis
    amk skrev 2009-02-02 17:50:58 följande:
    jag har beställt med förhandsbetalning och betalade wiells hörna i måndags för en vecka sen men har inte sett till något paket ännu.Brukar de ta så lång tid på sig?
    Jag har beställt 3 ggr och ena gången var hon lite sen med att skicka. Dock fick jag kompenation för det. Vet att hon har varit deltidssjukskriven, har stått på hemsidan innan och att lev då kunde ta längre tid. Vet inte om så är fallet längre. Så även om det har dröjt har det varit en bra shop att handla ur tycker jag.
  • Stormis
    MiAmor skrev 2009-02-03 21:18:49 följande:
    Hej alla! Nån som vet var man kan hitta väpnarluvor? Allra helst småfolk eller molo. Vilken stl passar en 20månaders? (har hört att de kan vara konstiga i stl)
    Småfolks skiljer sig åt olika kollektioner. Jag köpte en av årets i 74/80, den var större än en äldre 86/92 jag hade hemma. Molos upplever jag som mer lika i stl. De är mindre. Skulle säga att en M i Molo motsvarar en 74/80 i årets Småfolk. S sitter bra på min 15-månaders, men jag vet 2-åringar som har den stl också.
  • Stormis
    ShuppShupp skrev 2009-02-13 10:20:21 följande:
    Jag vill hitta lita nya byxor till sonen i strl 92. Helst snygga mjukisbyxor. Har två par från Sobea som är jäätefina, ett par röda och ett par gul/orangea... sulle vilja ha svarta också. Helst på rea!Hittar dem hos www.minipeople.se men då är det ingen rea. Iofs har de 10% till medlemmar och fraktritt den här veckan.... Någon som sett Sobea eller andra snygga mjukisar i strl 92 på rea???
    Sobeas egna hemsida www.sobea.se har rea på en del. Beställde krypbyxor där.
Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!