• Stormis

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    Wailea skrev 2008-12-04 21:52:41 följande:
    Finns ju fortfarande kvar Kik Kids velouroverall i rosa stl 68 & 80 på Freshmilk. Ingen som vill fynda, är halva priset ju
    Jag tänkte det igår, för den är sååå fin. Men så mindes jag den förra jag hade. Av med heeela overallen för ett blöjbyte eftersom det inte finns någon öppning i benen alls. Då avstod jag. Ångrar mig säkert sen när jag får se en tjusig bild, men men.
  • Stormis
    zasata skrev 2008-12-04 22:22:15 följande:
    luca krona vill jag ha. vad ksotar dom annars?
    89 tror jag.
  • Stormis
    Duntoffla skrev 2008-12-05 15:21:46 följande:
    Kajsan- vet dom om enda skillanden mellan Leroy och black beauty är att den första är organic? De ser ju likadana ut men Leroy är dyrare.
    Enl Shampoodles hemsida så står det ju endast att Leroy är eko. Vad som också skiljer är ju att Leroy är från nya kollektionen med en Shampoodle-logga i dragkedjan. Min lila (Fame) sådan har dessutom likadant tyg i muddarna, dvs inte ribbat (men det kan ju också vara färgen, dvs det är svårt att hitta ribb i samma färg, behöver ju inte vara så på den svarta). Min svarta BB har vanlig dragkedja och ribbadde muddar. Tror inte att det skuljer mer för annars är min svarta och lila lika.
  • Stormis
    Duntoffla skrev 2008-12-05 15:39:36 följande:
    Jaha, jag vill ju ha ribbade muddar som min gamla BB hade. Ska kanske hålla mig till en sån..
    Fast jag vet ju inte om det är så på den svarta. Kanske bara är på den lila. Åh, hoppas inte att min tappar i färg så som ni skriver, det har jag inte räknat med. Är på väg in i tvätten snart så då får vi väl se. Håller tummarna.
  • Stormis
    Nogula skrev 2008-12-05 16:16:51 följande:
    Nejdå, bara jag som är snurrig.Ni som har shampoodle dressar till era bar, vilken storlek har de i de kläderna och vilken storlek i andra kläder?Hoppas ju att jag valde rätt storlek
    Min dotter har 74 i vanliga kläder och 80 i S. Viker up ärmmudden 3 ggr och benmudden 1 gång. Jackan är lång. Så hon kommer att kunna ha dem lääänge.
  • Stormis

    Vill bara tipsa om att Freshmilk också skickar de varor som de bara rear i butiken (just nu tex 40 % p NS tröjor, det står i kalenderluckan). Jag väntar en MiniRodini- tröja med 40 % rabatt samt bara 11 kr i frakt. Helt ok!!!

  • Stormis
    1 och 1 är 3 skrev 2008-12-08 19:29:14 följande:
    Vilka NS tröjor??
    Vet inte, det står bara så. Men jag mailade och frågade om en specifik MR och den hade de inte, men de radade upp de dem hade. Så det är nog bara att maila dem om du är intresserad.
  • Stormis

    OT - nån som har testat Gangstar? Tycker vissa av deras är fina, men har aldrig sett irl. Hur är deras trikå? Lika mjuk/bra som Molo och Småfolks tröjor? Pliis om någon vet???

    Vill bara stämma av med andra nördar

  • Stormis
    JohannaJ skrev 2008-12-09 23:24:26 följande:
    någon som har koll på hur kikkid suiten är i storleken. Blir 80 för litet på en 11-månaders kille?
    Beror ju på hur stor han är. Men jag hade en suit i 74 till en 72 cm tjej och det var precis i grenen. De är korta i kroppen och långa i ärm och ben.
Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!