• Wailea

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    mini2007 skrev 2008-12-01 13:59:08 följande:
    Wailea- Du är en ängel vet du det? Såååå himla skönt att få allt listat så där!!!! Tusen tack! Var så trött igår att jag inte kom ihåg vart jag varit inne och inte, bävade verkligen inför att behöva gå igenom alla sidor igen... Stor *kram* på dig :)
    Åh! Vad gullig du är Trodde inte att någon hade uppmärksammat att jag listat alla dagens erbjudanden½
  • Wailea

    Angående frakt håller jag med om att det kankse inte är lönsamt att köra fraktfritt jämt men nu när det är Adventskalendrar och så enormt många kunder kan de väl göra ett undantag! Reklam kostar ju också pengar och om man börjar handla någonstans är ju chansen stor att man kommer tillbaks!

    Så fortsatt fram för fraktfritt under Adventstider Dessutom gör de flesta ju väldigt många inköp just nu (iaf vi som följer den här tråden) och med ett plagg här och ett här är det ju inte så kul att betala för frakt!

    Sen är det ju såå otroligt korkat att skriva sina tankar som butiksägare på Familjeliv efter att ha läst i en tråd just det, på Familjeliv....

  • Wailea

    Aha! Då förstår jag, de trodde att de var hemliga med sitt skitprat , men ikke

    Tänkte på en sak till med frakten. En webshop har ju inte lika hög hyra som en vanlig butik och kanske inga kostnader för el, telefon etc. då borde man ju kunna stå för en del av frakten istället för dessa kostnader.

    Seden tycker jag att 19 eller 29kr är helt ok men när det börjar bli dyrare än vad plaggen kostar att skicka känns det inte så motiverat att shoppa...

  • Wailea

     
    Men vissa uttalanden "Jävla gnällspikar är vad de är, och bortskämda som fasen! " kan man väl inte tycka är ok, vi har ju inte uttalat oss på det sättet om dem...

  • Wailea

    Ja, ja ,ja Nu har jag bytt till en lite mer julig presentationsbild Ska jag våga mig på och lägga upp en bild mapp med vintershoppingen också... Hinner ju aldrig med FL annars så jag har bestämt mig för att köra hårt i december varje år, äälskar denna tråd!! Tack Kajsan!!!

  • Wailea

    Håller med, inget att tjata om mer men att utrycka en önskan & diskutera ämnen i en lagom dos tycker jag inte är helt fel. Den här tråden handlar ju om att fynda och att handla billigt och då är det ju inte helt konstigt att frågan kommer upp och att fraktkostnader jämförs just här!!

  • Wailea

    Är det någon som har några av året Kik Kid byxor och vet hur de är i storleken? De som var förra året var ju ganska smala i modellen och midjan... Någon som har koll på årets, dels de i trikå, dels de i plysch?

Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!