Inlägg från: Anonym (N) |Visa alla inlägg
  • Anonym (N)

    Var köper man vuxenblöjor?

    Anonym skrev 2008-12-03 13:06:52 följande:

    Du har väl fått tillräckligt med information om varifrån du kan få blöjorna så jag tänker inte upprepa det. Men, urinvgsinfektionsriksen vill jag i alla fall ytterligare påpeka att blir mycket större. Jag jobbar själv med människor som använder blöjor av olika orsaker och UVI förekommer mycket oftare hos dem tack vare detta. Det är inte värt det. Jag förstår ditt probelm för jag är precis likadan. Springer marathon varje natt mellan sängen och toa nu då jag är gravid. Men skulle nog ändå avråda dig att skaffa blöjor...


    Precis.. Jag har aldrig använt blöja som vuxen men har haft många patienter som gör det.. Och så har jag 3 barn och vet att risken för UVI ökar ganska mycket när man är gravid.


    Vill inte skrämma TS eller någon annan men när jag väntade andra barnet hade jag flera urinvägsinfektioner och när jag var i vecka 20 spred det sig till njurarna och sen till blodet och jag blev inlagd i 5 dagar med 39-40 graders feber. Behövde få både antibiotika och Alvedon direkt i blodet. Som tur är gick allt bra och dottern är 6 år nu :) Men UVI är inte att leka med tyvärr så skulle rekommendera TS att vara försiktig..

    Vet att det är jättejobbigt när man är gravid och behöver kissa hela tiden men blöja kanske inte är en jättebra idé om man inte är inkontinent och verkligen behöver det. 

Svar på tråden Var köper man vuxenblöjor?