• Skrutteruttan

    Me&i-tråden nr 9

    Startar nu en ny me& eftersom den andra stängs ner om några dagar...Här diskuterar vi underbara kläder, erfarenheter av me & i och förstås annat vi vill ha svar på och funderar över Glad.
    Me & i ´s hemsida har du här:

    www.meandi.se

    Regler från familjeliv:

    OBS! I tråden är det inte tillåtet att posta någon form av annons, varken direkta eller indirekta, varken köpes, säljes eller bytes.

    Allt detta räknas som reklam och ger en varning samt att tråden riskerar att stängas!

    Länk till bildtråden:

    www.familjeliv.se/Forum-5-73/m35971465.html


    (¯`♥.¸(¯`♥.¸♥ Mamma till fem ♥¸ .♥´¯)¸.♥´¯)
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-12-02 11:37
    Sluttråden:

    www.familjeliv.se/Forum-11-240/m38896367.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-12-02 11:40
    ...Och nya bildtråden:

    www.familjeliv.se/Forum-11-241/m38896802.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-01-21 09:43
    För att förtydliga reglerna från familjeliv:

    "Raka svar på direkta frågor är tillåtna. Tex lagerstatus, priser, hur man går tillväga för att kontakta en lokal säljare etc. Däremot får säljarna inte smyga in erbjudanden, framställa produkterna i positiv dager eller ens berätta vad de själva använder ur sortimentet.

    Att flagga för att en rea eller nytt sortiment är i antågande är reklam om inte någon i tråden har efterfrågat ett startdatum, för att ta ett exempel mellan svar på fråga och reklam.

    Det här gäller alla säljare (barnkläder, kosmetika, husgeråd, etc) som hänger på sajten privat."

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-02-07 05:54
    Hemliga plagg-tråden:

    www.familjeliv.se/Forum-3-96/m41156660.html

    Slut-tråden:

    beta.familjeliv.se/Forum-5-88/m41156426.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-02-09 17:22
    Ny version av sluttråden:

    familjeliv.se/Forum-5-88/m41156426.html
  • Svar på tråden Me&i-tråden nr 9
  • Sarapara80

    katarina118 skrev 2009-01-01 13:24:15 följande:


    när släpps nya kollektionen???
    Vårkollektionen släpps fredagen den 30 jan.
  • Perkan

    Gott nytt år!!!

    2009 - DET känns som ett riktigt bra kommande år! Inga som ska ha bebis framöver?
    Jag är fortfarande mammaledig med min 8-månaders så det är inga tankar på sånt ännu... och så har vi ju 3 barn ( varav 1 är min mans sedan tidigare) tillsammans. Skulle iofs gärna ha en liten till framöver men inte så tätt.... haha... det här skulle min man läsa . Får skylla på att man är trött å sliten efter nyårsafton idag!

    Inte så mycket ändrat på webshopen! Hade hoppats på att de lägger in det "överblivna" från utförsäljningen i Skurup! Men det var väl sista dagen igår eller? Någon som var där igår?

  • FrökenNilsson

    ngn som kommer ihåg nypriset på svart/vit tunika prickar.....

  • Perkan
    FrökenNilsson skrev 2009-01-01 15:59:49 följande:
    ngn som kommer ihåg nypriset på svart/vit tunika prickar.....
    Eh var det inte 450 kr?!?
  • Ruso

    Hej allihopa!

    Så var jul och nyår över...det blev inte precis som jag hade plannerad, då det varit en del sjukdomar. Särskilt vår lille son har haft både det ena och det andra Men, men... inte värre än att vi överlever så klart. Och vi har väl haft mysigt mellan varven...

    Har fått en kanon jullapp av mina föräldra. Cruiseresa från Stockholm-Tallinn-St. Petersburg 10-14 juli - utan barn!! MIna föräldrar kommer över till oss och passar barnen undertiden, alla 8!! Vi har inte haft en enda barnfri natt sedan första barnet kom för snart 13,5 år sedan, så detta var mitt i prick! Och en lyxig båt dessutom, och all mat inkl.!! *glad*

    Har inte varit inne här och tittar, och nu ser jag vad moderator skivit...att inga säljare får skriva i tråden. Fy vad tråkigt...jag tycker ni säljare tillför så mycket här, upplever det inte alls som reklam vad ni skriver... tycker reglerna är lite konstiga faktiskt... Var skall man nu få första informationen!!?

    Och så var jag nyfiken på Skurup utföräljningen - ingen som varit där? Förväntade mig massor av information!!! Kanonpriser så man kunde sitta och ojja sig och irritera sig över att man själv inte kunde åka dit ...

  • Stormis
    Ruso skrev 2009-01-01 18:30:54 följande:
    Hej allihopa!Så var jul och nyår över...det blev inte precis som jag hade plannerad, då det varit en del sjukdomar. Särskilt vår lille son har haft både det ena och det andra Men, men... inte värre än att vi överlever så klart. Och vi har väl haft mysigt mellan varven...Har fått en kanon jullapp av mina föräldra. Cruiseresa från Stockholm-Tallinn-St. Petersburg 10-14 juli - utan barn!! MIna föräldrar kommer över till oss och passar barnen undertiden, alla 8!! Vi har inte haft en enda barnfri natt sedan första barnet kom för snart 13,5 år sedan, så detta var mitt i prick! Och en lyxig båt dessutom, och all mat inkl.!! *glad*Har inte varit inne här och tittar, och nu ser jag vad moderator skivit...att inga säljare får skriva i tråden. Fy vad tråkigt...jag tycker ni säljare tillför så mycket här, upplever det inte alls som reklam vad ni skriver... tycker reglerna är lite konstiga faktiskt... Var skall man nu få första informationen!!?Och så var jag nyfiken på Skurup utföräljningen - ingen som varit där? Förväntade mig massor av information!!! Kanonpriser så man kunde sitta och ojja sig och irritera sig över att man själv inte kunde åka dit ...
    Vi är några som skrivit och lagt in bilder. Kläder kostade 100 kr st och det var stl-indelat med många av varje stl, tex vissa godis, zoo, ränder, limpsadel, råttor, smulan, kakel, mm mm mm mm. Sen såldes resterna av höstens provkollektioner för samma pris i rota-runt-kartonger, och ytterkläderna för halva priset. Tyckte att det var mest pojkkläder, inte så nöjd som jag velat vara (har flicka), men det är alltid kul med utförsäljningar!
  • 78Misan
    zagolik skrev 2008-12-31 10:49:53 följande:
    Ullared är kanon för plånboken!
    maggan75 skrev 2008-12-31 11:23:39 följande:
    där var jag i lördags
    Åker dit imorgon med kompisens dotter o Theo

    Ringde min säljare idag o beställde Geisha tunikor, XL till mig, M till kompisen o XS till hennes dotter
    Har en skruv lös
  • katarina118

    ang geisha tunika är den helt slut eftersom den inte finns på hemsidan eller???

  • 64ulla

    Längtar efter 31 jan...bokat in en träff hos mig då. Känns bra att få klämma o känna på plaggen så tidigt som möjligt.

Svar på tråden Me&i-tråden nr 9