• Sigrid

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    morgontrött:
    Tror att jag läst i en annan tråd att midjan ska mätas där den är som smalast, mellan höftbenet och revbenen.

  • Sigrid

    Nej, om du ammar ska du nog inte träna för hårt (tror jag). Dessutom är det svårt, som jag minns i alla fall, att komma ifrån när man ammar.


    morrontrött skrev 2008-12-16 18:21:14 följande:
    Sigrid skrev 2008-12-16 15:54:11 följande:
    tack! hm, det handlar väl egentligen om att planera ordentligt. fast så länge man ammar ska man väl inte träna så hårt.
  • Sigrid

    Visst är det trist med en massa "måsten". Nu när julen närmar sig så finns det massor med sånna. Vi har en dator i hallen som är så lätt att gå förbi och den är alltid igång, så därför hänger jag här ganska ofta.

    Du får väl dela med dig av bullarna så att du inte äter upp dem allihop själv
    Jag har bakat i helgen och det är jättesvårt att låta bli att smaka, men jag klarade det faktiskt. Till och med när mannen och sonen provsmakade kakorna så tog jag ett äpple istället. Men jag längtar till julafton, för då är det fritt fram (kommer väl få ont i magen av alla kakor och godis och god mat som jag smäller i mig då).

    e 06 skrev 2008-12-16 17:39:48 följande:


    Hej Hopp! Har inte hunnit sitta vid denna maskin på ett tag, har ju en massa MÅSTEN hela tiden( hatar sådant) Vikten går inte alls bra, skiiiit seeegt men jag kämpar på. Ibland blir det lite crosstraining och nu har ju snön kommit så nu är jag sugen på lite längd skidor :) Har ätit lite för mång bullar.... MÅSTE SLUTA NUUUUUU!
  • Sigrid

    Snart ska jag iväg och träna step. Men jag har sån träningsvärk efter styrketräningen i måndags så jag undrar hur det går. Men det borde gå bra när jag väl börjat röra mig, det är värst när jag suttit stilla ett tag.

  • Sigrid

    Villiams mamma:
    Om vågen visar plus så håller vi tummarna för att det inte är så mycket i alla fall.
    När du börjar plugga så får du ladda upp med massor med frukt.

  • Sigrid

    Idag åt jag en pepparkaka. Min son hade bakat på dagis och tog med sig hem och då kan jag ju inte säga nej.

  • Sigrid

    Idag ska jag handla julklappar. Ute i sista minuten som vanligt. Har ni fixat era redan?

    Jag har jättemycket träningsvärk. Jag tänkte styrketräna igen på måndag, men frågan är om jag kommer att ha jätteont på julafton då, det vill jag ju inte.

    Idag var jag nära att köpa en påse ostbågar. Det är en av de saker som jag inte kan säga nej till. Men jag klarade mig. Tur att påsarna inte luktar ostbågar, för då hade det varit kört.

  • Sigrid

    Nej, vad trist. Men du kände det ju på dig. Bara att ta nya tag. Många går upp i vikt i samband med mens, så vi får hoppas att det har med det att göra.


    viti skrev 2008-12-18 20:27:06 följande:
    +0,9, uch inte så kul men jag är glad att det inte var mer. Hoppas att det inverkar att jag snart ska ha mens, så det inte bara är ätandet som gjort det.
  • Sigrid

    Usch, vilken stressig dag på jobbet idag. Blä. Men vad skönt att det är helg nu. Det blir julpyssel och julstädning för hela slanten. Jag ska jobba på måndag, så jag är inte julledig än men skönt ändå att vara lite ledig.

    Antar jag att jag inte ensam om attha planerat att äta gott och mycket under julen. Under julen är allt tillåten för mig och jag ska inte snåla på godiset. Sen blir det nya tag igen när julen är slut.

Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra