• mickans

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    Är iaf glatt överaskad i dag -0,9, vilket jag Inte trodde med tanke på omständigheterna denna vecka. Jag har inte tränat alls så antagligen så är det väl muskler som är borta...he he

  • mickans

    Heej Tjejer

    Hoppas helgen varit till belåtenhet, å välkommen nya riktigt kul med lite nya ansiketn oxå

    När Per kom hem i fredag så var båda dåliga så det blev fil till middag.
    Men det tog vi igen med dunder å brak i går, då blev det pizza å sedan ringde en komis å bjöd på fika, hennes kille hade bakat en alla hjärtansdagskaka. Å det kan man jue inte tacka nej till.
    Maken gjorde sig för och hade kört runt på varenda affär i satn för at thitta godis härtan till mej o det var slut överallt. Blev lite besviken när han kom hem utan, men så här i efterhand så är det jue bara attt tacka för det...hi hi.
    Nu är han jue hemma till på torsgad iaf så jag hoppas på att orka ta mej på gymet lite denna vecka iaf.

  • mickans

    Jadu, det där med muskler, jag tror de försvinner ganska snabbt. När jag hade upphåll över julen på ca 3 veckor så tog jag i genomsnitt 2,5 kilo mindre på de allra flesta vikter . Det posetiva är att det går fort att komma tillbaka . Men jag är ingen expert på området så....

    Sigrid: Som det sakts tidigare grattis till de nya kläderna. måste kännas fin fint .

    Själv är jag nöjd med att ens komma i ett par byxor denna vecka .

  • mickans

    Käns det spänande? Tycker på något vis att det käns när man hat tappat eller inte .
    Du åt pulver...vist var det så? Har du planerat hur länge du tänkte göra det?

    Funderar bara eftersom jag själv åt pulver i våras och hade då bestämt mej för 10 dagar. Jag var paniksalegen, så hade jag inte bestämt hur många dagar tror jag inte att jag ens hade lykats med 3 dagar.
    Tycker du gör det kanonbra


    Tankgirrrl skrev 2009-02-16 13:12:21 följande:
    Sigrid skrev 2009-02-16 12:37:01 följande:
    oh! grattis :) jag ska väga mig imorrn!
  • mickans

    Aj, aj , aj då låter verkligen illa. Kan tänka mej att det enda posetiva är att man kanske låter bli maten...hi hi.
    Krya på dej iaf


    morrontrött skrev 2009-02-15 19:55:08 följande:
    sigrid: va mysigt det låter!vi bor oxå nära en sjö och har varit ute några gånger. dock inte långfärdsskridskor, vanliga hockeyskriller.här har dom vattnat på tennisplanen oxå så det är fin skridskois där oxå.dessvärre är jag ännu sjukare idag. har prickar på tungan, vet inte om det är halsfluss. är helt däckad. huvudvärk, halsont, svårt att svälja, hostar hela tiden så jag tror lungorna är på med ut... så här är det te, panodil, halstabletter som gäller.usch.imorrn ska vi fotografera vår lilltjeja. hoppas jag kan låta bli att hosta då.
  • mickans

    Vill börja med att få vara lite avundsjuk på er utedag på isen. Inte för att jag åker skridskor, men det är jue såååå härligt när det är fina dagar. Älskar att vara i pulkbacken å grilla korv å åka pulka. Man blir som barn på nytt. Jag har slagit av svanskotan 2 grr på ca 4 just i pulkbackarna . Å jag kan säga att det tar Tid för den att läka.....aooooooe.

    Mitt middagstips denna vecka blir biffstråganof ( fick det själv i dag )....mumma


    Sigrid skrev 2009-02-16 16:09:36 följande:
    Åh, idag är jag seg. Jag skulle gärna ha helg i några dagar till. Det värsta är att jag blir så sötsugen när jag är trött.Vad ska ni äta idag och de närmaste dagarna? Det är veckohandling snart och det är alltid lika svårt att komma på något. Så tips mottages gärna.
  • mickans

    Ja, jag köpte isodieten, det är ok mat. Men jag har lånat den nu eftersom jag blev så galet less på att äta efetr dieter. Jag har gjort det mer eller mindre i 4 år nu. Som ni kanske förstår så är jag en riktig jojjobantare av värsta slaget...he he.

    Men jag har bestämt mej för att Aldrig bli fet igen... så nu för tiden håller jag mej på en max övervikt på ca 10 kilo. Hur märkligt det än låter....så pendlar jag där.


    Sigrid skrev 2009-02-16 22:04:04 följande:
    mickans: Hade inte du köpt någon bok om någon diet som du skulle följa? Har för mig att det var recept vecka för vecka. Funkar det bra, är det god mat, är det lättlagat?
  • mickans

    Räknar kalorier så bra det nu går. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra . Det går jue ganska långsamt får jag säga, men förhoppningsvis så hpller det i sig ett tag sedan..


    Tankgirrrl skrev 2009-02-16 19:06:01 följande:
    mickans skrev 2009-02-16 18:17:17 följande:
    Ja det gör det! jag har faktiskt skött mig förutom i lördags så lite borde synas! Japp jag "äter" natur diet fast jag äter frukt också, banan och äpple 2ggr per dag annars får jag ont i huvet och blir hur frusen som helst! Jag tänkte köra två paket, ca 10 dagarååh tack nu blev jag ännu mer peppad! Hur äter du då?
  • mickans

    Jo, det är ganska omständigt i längden. Men jag har tagit en premuration av MåBra ( tidingen ). Man kan ta 3 mån för 99 eller 69 men jag tog ett erbjudande på 6 mån. Å då iaf s får man tillgång till deras viktsait där an fyller i vad man äter och den räknar ut. Det är väldigt likt vv man äter efter poäng eller kalorier . Kan varmt rekomendera, tidningen är jue lite kul oxå .
    Där fins oxå recept å lite allt möjligt..


    Tankgirrrl skrev 2009-02-17 18:24:55 följande:
    mickans skrev 2009-02-17 17:25:38 följande:
    jaha är inte det jobbigt? jo det lär nog hålla i sig!
  • mickans

    Men så är det jue, man är livrädd att måsta börja om från börja igen. Men det är jue himmeles roligt när det uppmärksamas
    Du har verkligen varit Jätte duktig


    Sigrid skrev 2009-02-17 20:24:23 följande:
    Idag hade jag ett par leggings och en lite längre tröja över. Det var jättemånga som kommenterade att jag gått ner i vikt. Känner mig jättestolt, men samtidigt så känns det lite pinsamt för tänk om jag går upp allt igen. Nej, så ska jag inte tänka. Jag blir i alla fall glad när folk ser att jag gått ner i vikt och när de är nyfikna på hur jag lyckats.
Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra